Evde Html Öğrenebilir Miyim ?

onlygame

Hectopat
Katılım
30 Nisan 2014
Mesajlar
243
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar programlama merakım var. Html dilinden başlamayı düşündüm. Bulunduğum yerde kurs olmadığı için kursa gidemem. Anca evde kendi çabalarımla öğrenmeye çalışcam. Tabiki bu kişinin azmine bağlı ama evde öğrenebilir miyim dersiniz? Html ve css yoksa yolun başındayken hiç başlamayayım mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bağlı bir şey. Kurs olsa daha hızlı öğrenebilirsin. Ama olmaz diye bir şey yok. Basit olarak başlarsın zamanla ilerletirsin. Burada konu açıp takıldığın yerlerde yardım alabilirsin. Çalışmaya başla olmaz ise bırakırsın. Kaybedecek bir şey yok sonuçta. En azından denemiş olursun. Eğitim videoları var onları takip et. Yararı olur. Başarılar dilerim.
 
Biraz araştırma yapın, anlama olayı kişiden kişiye göre değişir. Youtube gibi bir site dururken programlama için pek kursa gitmek bana garip geliyor. Html-Css başlamanız doğru bir karar fakat derslerinizi bırakıp bilgisayar programlama öğreneceğim derseniz yanlış olur.
 
Her şey için kursa gitmeyi düşünüyorsan ohooo, İnternetde her konu hakkında sayısız bilgi kaynağı vardır. Yani öğrenebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı