Ben zaten modem kurulumunu yaptım. Ama sanırım sen yapsan da yapmasan da kurulum zorunluymuş.Kurulum tarihi erteleyebilirsiniz. Fiziksel olarak kurulumu yapılacak bir şeyi başka nasıl yapabilirler?
Daha önce internetin var mıydı? Modemin bulunuyor mu? Daha önce hat çekildiyse bunu belirtmen yeterli. Ben Millenicom'a bağlattım ve elimde modem olduğunu, halihazırda Superonline kullanıp iptal ettirdiğimi bildirdim. Bana imza atmak için uğradılar sadece. Sonra kullanıcı adı ve şifresini gönderdiler. Modeme kurup kullandım. Eve ayak bile basmadılarArkadaşlar evimde internet yok ve bağlatmak istiyorum. Türknet ve millenicom (taahhütsüz istediğim için) evde internet yoksa kurulum hizmetini zorunlu kılıyorlarmış sanırım. Ama korona yüzünden bunu istemiyorum. Ne yapmam lazım?
Evine kadar kablo geliyor mu? Gelmiyorsa mecburen onu bağlatman gerek.Ben zaten modem kurulumunu yaptım. Ama sanırım sen yapsan da yapmasan da kurulum zorunluymuş.
Eve yeni taşındım. Kendi üstüme de herhangi bir internet yok. Evde hat olup olmadığını bilmiyorum. Ben sadece modem bağlantılarını yaptım prizden.Evinizde internet hattı kurulu ise geriye sadece modem kurulumu kalıyor. Gerisini kendiniz halle debilirsiniz.
Eve yeni taşındım. Kendi üstüme de herhangi bir internet yok. Evde hat olup olmadığını bilmiyorum. Ben sadece modem bağlantılarını yaptım prizden.
[/QUOT
Priz var ise büyük ihtimal binanız da hat vardır. Servis sağlayıcıların sitelerinden alt yapı sorgulaması (ilk Türk Telekom'u sorgulayin)yapın derim. Size "x"mbps verebiliyoruz derler ise alt yapı vardır. Yani modemden kullanıcı adı ve şifre girerek bağlantıyı yapabilirsiniz. Kurulum için gelmelerine gerek kalmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.