Çözüldü Evde internet üzerinden satış nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrOracle

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, evde otururken aklıma geldi. Windows Key'lerin satışını nasıl yapabilirim? Ya da bu Key'leri kendimiz oluşturup satabilir miyiz bu konuda sizlerden fikir istiyorum. Ayrıca VMware ile sanallaştırma yaparak da para kazanmak istiyorum. Nasıl yapıldığını az çok biliyorum fakat bu işi ticarete dökemedim. Kesin ve kararlıyım yapmak istiyorum. Az olsun öz olsun cüzi bir miktar bile olsa cebime para girsin yeter benim için.

Çözüm
Windows ve bir çok programın keylerinin satışı yapılabiliyor. Kendin üretemesen bile bir sağlayıcından uyguna alıp satışını gerçekleştirebilirsin.

Sağlayıcı bulup anlaştıktan sonra bu tür forum sitelerinde veya ilan sitelerinde ilanlar oluşturarak satış gerçekleştirebilirin. Kendi siteni kurup satış gerçekleştirebilirsin. Şahıs şirketin var trendyol gibi pazar yerlerinde satış gerçekleşirebilirsin.

Sanallaştırma konusunda yüksek upload bir internete ihtiyacın var. Vds gibi sanallaştırıp satacağım diyorsanız bilgisayarınız 24 saat açık kalacak. Bu yöntemi ev için önermem. Bir server alıp veri merkezine gönderip orada barındırın sonra donanımın yettiği kadar sanallaştırıp aylık ücret ile satabilirsin.
Windows ve bir çok programın keylerinin satışı yapılabiliyor. Kendin üretemesen bile bir sağlayıcından uyguna alıp satışını gerçekleştirebilirsin.

Sağlayıcı bulup anlaştıktan sonra bu tür forum sitelerinde veya ilan sitelerinde ilanlar oluşturarak satış gerçekleştirebilirin. Kendi siteni kurup satış gerçekleştirebilirsin. Şahıs şirketin var trendyol gibi pazar yerlerinde satış gerçekleşirebilirsin.

Sanallaştırma konusunda yüksek upload bir internete ihtiyacın var. Vds gibi sanallaştırıp satacağım diyorsanız bilgisayarınız 24 saat açık kalacak. Bu yöntemi ev için önermem. Bir server alıp veri merkezine gönderip orada barındırın sonra donanımın yettiği kadar sanallaştırıp aylık ücret ile satabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Sanallaştırma konusunda yüksek upload bir internete ihtiyacın var. Vds gibi sanallaştırıp satacağım diyorsanız bilgisayarınız 24 saat açık kalacak. Bu yöntemi ev için önermem. Bir server alıp veri merkezine gönderip orada barındırın sonra donanımın yettiği kadar sanallaştırıp aylık ücret ile satabilirsin
Anladım dostum çok teşekkür ederim satış yapa yapa umarım güzel kazanç elde edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı