Evde kapı ve pencereler kendi kendine açıldı

Ailecek piknik yapıyorduk ve annemle birlikte kıyafet almak için geldik eve bizden önce kimse girmedi girdikten sonra da annem senmi koydun dedi annemde koymamış zaten kullanılmayan bir tablet kardeşim almaz.
Önemli değil dediğim gibi baban annen yokken aç oyun oyna miss

Korkman gereken şey cin, ruh veya metafiziksel varlıklar değil hırsızlar, sapıklar. Öncelikle paranormal olaylarda insanlar abratmaya meyillidir yani kardeşin abartmış ve yalan söylemiş olması kuvvetle muhtemel. Sesler duyulması, isim fısıldanması gibi paranormale çekilen olayların tamamı beynin insana oynadığı bir oyundan ibarettir yani bilinçaltına bu evde sesler duyacağım kesin cin var dersen doğal olarak sesler duyarsın ve cinsel varlıkları görürsün. Bu tarz paranormal olaylara inanmayın hepsi bir yanılsamadan ibaret. Onun harici dediğim cam, kapı vb şeylerin açılmasının her zaman mantıklı bir açıklaması olur
Aynen öyle cinlerden değilde hırsızlardan korkuyorum benimki kuruntu olabilir ama kardeşim öyle diyince korktum. Bu arada kardeşim 14 yaşında o da aklı başında birisi yani öyle şaka ya da yalan atacağını zannetmiyorum. Balkonun kapısını kilitledik, ve oturma odasına geçtik. Diğer 2 odanın camlarını da kapadım. Televizyon izliyoruz şuanda umarım bir şey olmaz

Aynen öyle cinlerden değilde hırsızlardan korkuyorum benimki kuruntu olabilir ama kardeşim öyle diyince korktum. Bu arada kardeşim 14 yaşında o da aklı başında birisi yani öyle şaka ya da yalan atacağını zannetmiyorum. Balkonun kapısını kilitledik, ve oturma odasına geçtik. Diğer 2 odanın camlarını da kapadım. Televizyon izliyoruz şuanda umarım bir şey olmaz
Hocam son durum ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı