Evde kaşar peyniri yoksa kuymak nasıl yapılır?

Makaleler
12
Kaşar peyniri yok ve kuymak yapmak istiyorsunuz. O zaman aşağıdaki tarifi uygulayın. Eğer tereyağı yoksa eklemeyebilirsiniz. Ekmeğe bana bana yenir.

Malzemeler
- Tereyağı
- Tuz
- Mısır unu
- Su

Tarif
1. Tereyağı koyun.
2. Mısır unu ve suyu tavaya boşaltın. (Suyu fazla koymayın, mısır unu ise ne kadar isterseniz ama abartmayın.)
3. Yeterince koyulaşma olana kadar karıştırın. Bir miktar tuz atabilirsiniz. Ardından ekmeğe bana bana yiyin.

Son düzenleme:
Kaşar peyniri yok ve kuymak yapmak istiyorsunuz. O zaman aşağıdaki tarifi uygulayın. Eğer tereyağı yoksa eklemeyebilirsiniz. Ekmeğe bana bana yenir.

malzemeler
- Tereyağı.
- Mısırunu.
- Su.

tarif
1. tereyağı koyun.
2. mısırunu ve suyu tavaya boşaltın. (suyu fazla koymayın, mısırunu ise ne kadar isterseniz ama abartmayın.)
3. yeterince koyulaşma olana kadar karıştırın. Ardından ekmeğe bana bana yeyin.

Tereyağı da yoksa. D

Malzemeler
- Tereyağı
- Tuz
- Mısır unu
- Su

Tarif
1. Tereyağı koyun.
2. Mısır unu ve suyu tavaya boşaltın. (Suyu fazla koymayın, mısır unu ise ne kadar isterseniz ama abartmayın.)
3. Yeterince koyulaşma olana kadar karıştırın. Bir miktar tuz atabilirsiniz. Ardından ekmeğe bana bana yiyin.
Tamam da kuymak zaten buna çeçil ve kuymak peyniri eklenmiş hali. Kaşar yoksa nasıl yapılır diyerek tariften peyniri çıkarmışsınız. Başka bir şey yok.

Tamam da kuymak zaten buna çeçil ve kuymak peyniri eklenmiş hali. Kaşar yoksa nasıl yapılır diyerek tariften peyniri çıkarmışsınız. Başka bir şey yok.
Kaşar peyniri kaç lira haberin var mı? 220 gram kaşar peyniri aldım ve bitince peynir olmadan bu tarifi uyguladım. Gayet yenebilecek düzeyde. Peynir her ne kadar önemli olsa da ucuz bir ürün değil.

Ayrıca bu yağlaç yemeğine de benzeyen bir tarif.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı