Evde kaybolan kedi

uuyanplutonn

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
1.494
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, siyam cinsi bir kedim var. Yaklaşık 6 aylık ve normalde anne-babasıyla yaşıyordu. Arada çıkarıyorduk evimize dün aldık eve her şeyi hazırdı. Bugün oldu sabah evinde yatıyordu sonra tuvaletin kapısı kapandı ve benim kedi korkup yatak odasına gitti sonra aynada biraz oynadı sonrasında arkamı dönüp su içmeye gittim tekrardan yatak odasına girdiğimde ise bulamadım. Annem ve ablam işe gitti acaba o kapı açılma sırasında kaçmış olma ihtimali var mı? Sabah 9.5'dan beri bulamıyorum. Kaçmasından korkyuorum çünkü siyam kedisi, ev kedisi dışarı hayata alışık değil kendini falan koruyamaz ve para eden bir kedi alan bulur geri vermez anında satar.
 
Kaçmış olabilir fakat çok saçma ummadığın yerlerde falan da olabilir. Eğer her yere baktıysan ve yoksa maalesef kaçmış olmasından başka seçenek kalmıyor zaten. Sevdiği mamadan falan varsa evin bazı bölgelerine bırakıp şansını dene istersen.
 
Kediler kapı aralığından 2 saniyede kaçmıyor genelde. Bizimki kapı önünde kalabalık olunca hiç gelmiyor. Evde her deliğe girmiş olabilir dolap, gardırop vs. Acıkırsa miyavlar anlarsınız dışarıya da mamasıyla çağırın her ihtimale karşı.
 
Kapıyı açıp bakın o zaman dışarı. Ev kedileri dışarı çıkmaz. Hele daha önce aşı için çıktıysa yusuf yusuf atar. Eğer öyle bir durum olduysa kapının önündedir. Evde ise mama koymayı deneyin. Mama kabını sallayın, sesini duysun. Uyumuş olabilir. Arkadaşların dediği gibi her deliğe girmiş olabilir. Ama merak etmeyin en sonunda hepsi eve döner. Kedilerin doğasında var bu. Dönmez ise başına bir şey gelmiş demektir, geçmiş olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı