Arkadaşlar benim kursa gidecek durumum yok. Evde öğrenebilir miyim? Hediye bir keman geldi.
Zamanında ben de evde kendim öğrenmeye çalıştım. Belli bir aşama kaydettim ancak keman benlik olmadığı için bırakıp gitara geçtim. Onu da evde kendim öğrendim. Çabalarsan neden olmasın. İlk zamanlar akordunu yaptırmak için bir müzik aletleri satan dükkana gidiyordum. Ama onu da evde yapmak kolay aslında.
Alabilirsin ancak yanlış bir tutuş şekli veya yöntemini doğru bilip öğrenirsen işin zorlaşabilir. Bir süre Udemy kurslarıyla ilerleme sağladıktan sonra keman çalmayı bilen bir tanıdığın varsa ondan seni kontrol etmesini isteyebilirsin.Udemy'den kurs alsam?
Selam. Başladınız mı derslere? Ben de başlamayı düşünüyorum da.Arkadaşlar benim kursa gidecek durumum yok. Evde öğrenebilir miyim? Hediye bir keman geldi.
Basit bir app indirdim, kolaylıkla akort ediliyorDünyanın en zor enstrümanı olarak kabul edilir.
Mutlaka ders alarak başlayın. evde tek başınıza öğrenebileceğiniz bir enstrüman değildir. Akord bile edemezsiniz. Gitar gibi boş tel akortlanmaz. 5li aralık denen bir tonlama vardır. Bunun için de kulak eğitimi gerekir. Zaten enstrümana başlamak için kulak ve ritm uyumunuza bakılması gerekir. Müzik kulağınız yoksa boşa çabalayacaksınız.
Basit bir app indirdim, kolaylıkla akort ediliyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.