Evde kertenkele var

Kertenkele yani, çok da dert etmemek lazım sanki. Evde olması gereksiz ama korkulacak nesi var bunun anlamadım. Ben küçükken bir yılana kafa atmamışlığım kalmıştı. Hiçbir şey de olmadı yani. :D Kertenkeleler benden kaçardı. Zaten çok ürkek canlılar onlar.
 
Bizim eski kiracının tv ünitesinin arkasında bir kertenkele ailesi yaşıyordu. Çekirdek aileydi sanırım. Bir kaç tane çocuğu vardı. Üniteyi çektik mi dağılırlardı eve. Meskenleri oraydı ama dönüp dolaşıp giriyorlardı yine yerlerine. Sizinkilerin de takıldıkları bölgeler varsa orada nöbet tutup süpürge ile alabilirsiniz. Gerçi öldürmediğiniz sürece dışarıya nasıl çıkardığınızın bir önemi yok. Ağızınızla bile yakalabilirsiniz.
 
Hocam kertenkeleyi yakalayıp masaya bantlayın sonra da kafasına doğru kulaklık bantlayıp uzi, cakal, lvbel c5, sefo falan dinlettirip işkence çektirin sonra da müslüm gürses dinlettirip dertlendirin ardından da ahmet kaya açıp kafasına boğma rakı akıtın ardından full bass boosted kalbim tatilde tofaş edition dinletip sonra da ege fitness motivasyon izletip şınav çekmeye çalışırken bacaklarını kesip sokaktaki kediye verin sonra da o kediyi getirip etrafında 360 derece drift attırıp sokağa kediyi balkondan fırlatın sonra o kertenkele korkudan bir daha size musallat olmayacaklardır.
 
Son düzenleme:
Bugün mutfağın ortasında dururken gördüm hızlıca elektrikli süpürgeyi taktım. Kaçmaya çalıştı ama sonra ölü takliti yaptı. Bende süpürge ile alıp rahatça dışarı saldım. Artık evde rahat gezebiliyoruz. Rahatladım cidden. Küçücük bir şey aslında tatlı ama insan göremeyince korkuyor.
 
Hocam ben evin 6.katında yaşıyorum. Bir gün bilgisayarda oynarken bilgisayarın arkasında bir şey geçmiş gibi hissettim baktım arkaya bir şey yoktu. O günün akşamı yatakta telefonla oynarken gördüm. Duvarda bana boşboş bakan bir kertenkele var. Babam aldı eliyle sevdi biraz kafasını sonra uzak bir çöpe bıraktık. Sonraki gün balkonda gördük. O günden sonra daha görmedim.
 
Başlıktaki gibi evde yavru bir kertenkele var. 2 gündür 2-3 saniyeliğine kertenkeleyi görüyorum hiçbir şey yapamadan duvarın arasına bir yere kaçıyor. Korkudan uyuyamıyorum. Ne yapabilirim?
Hocam siz rahatça yatın, o gece gelip size iyi geceler öpücüğü verir zaten :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı