Evde kol kası ve karın kası nasıl yapılır?

BlueAim

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Evde spor yapıp kendimi geliştirmek istiyorum spor salonuna gittim aylık 3 bin TL'den başlıyor evde kol kası ve karın kası yapmaya karar verdim. Sizce evde yapabilir miyim? Ekipmanım fazla yok sadece dambılım var karın kası için ne yapmam gerekiyor. Anlayan biri bana kol ve karın kası için tavsıye verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadir Hoca'nın da dediği gibi: Kas evde çıkmaz diye bir kaide yok. Dambılların ile gerekli bir şekilde omuz setleri ve biceps curl setleri atarsın, Karın kası için de plank yapabillirsin, Mekik çekersin. Göğüsler için dambıl curl yapman yetecektir. Ayrıyetten şınav çekersin. Karın kası için bir kaç hareket görseli bırakıyorum. Set ve tekrarlara dikkat et. Beslenmene dikkat et. Sırt için de kapı aralığına barfiks demiri alman yetecektir. Düşüncelerim bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-21 192004.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-21 192004.png
    171,7 KB · Görüntüleme: 57
Kadir Hoca'nın da dediği gibi: Kas evde çıkmaz diye bir kaide yok. Dambılların ile gerekli bir şekilde omuz setleri ve biceps curl setleri atarsın, karın kası için de plank yapabillirsin, mekik çekersin. Göğüsler için dambıl curl yapman yetecektir. Ayrıyeten şınav çekersin. Karın kası için birkaç hareket görseli bırakıyorum. Set ve tekrarlara dikkat et. Beslenmene dikkat et. Sırt için de kapı aralığına barfiks demiri alman yetecektir. Düşüncelerim bu şekilde.

Kol ve karın kası tamam onlar kolayda kapı arasına barfiks demiri asmamı ailem pek iyi karşılamayabilir.

Evde spor yapıp kendimi geliştirmek istiyorum spor salonuna gittim aylık 3 bin TL'den başlıyor evde kol kası ve karın kası yapmaya karar verdim. Sizce evde yapabilir miyim? Ekipmanım fazla yok sadece dambılım var karın kası için ne yapmam gerekiyor. Anlayan biri bana kol ve karın kası için tavsıye verebilir mi?
İleride gücün arttıkça ağırlıkların kilosunun artması lazım ama,biceps için biceps curl,hammer curl yeterli şahsen,triceps hakkında dambıl ile ilgili herhangi bir fikrim yok. Karında ise ben leg raise ve yarım mekik yapıyordum.

asılı kalırsan boyun da uzayabilir. yasın kac?
Kendi fikrime göre omurgayı esnetirse 2 3 cm uzun durur bence.

İleride gücün arttıkça ağırlıkların kilosunun artması lazım ama, biceps için biceps curl, hammer curl yeterli şahsen, triceps hakkında dambıl ile ilgili herhangi bir fikrim yok. Karında ise ben leg raise ve yarım mekik yapıyordum.

Kendi fikrime göre omurgayı esnetirse 2 3 cm uzun durur bence.

Hocam birkaç yerde evde yapılan kol kası çirkin durur dediler orantısız olur dediler sizce olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı