Evde kullanılmayan Galaxy Tab E ile ne yapılır?

Merhaba arkadaşlar. Elimde Samsung Galaxy Tab E var. Eski bir cihaz ama hala çok güzel çalışıyor. Bununla ne yapabilirim?

Özellikler:
  • Android 4.4.4
  • 4X 1.3GHz ARM Cortex A7 CPU.
  • Mali 400-MP GPU.
  • 800x1280 ekran çözünürlüğü.
  • TFT ekran 9,57 inch.
  • 1.5 GB RAM.
  • 5000 mAh batarya.
Kullanılmıyor ise ve sizde kullanmıycaksanız satın bence
 
Tavsiyem, forumlarda takılmayı seviyorsan yada Discord filan ikinci ekran olarak kullanabilirsin. Gecikme süresi yüksek olur ama ben E-Tab 4'ü uzun süre o şekilde kullandım.
T230 var bende de. 2-3 yıldır çöp niyetine yatıyor kenarda. Artık basit video işlerini bile düzgün yapamaz halde.

@Arıcan iPhone adaptörü takınca tablet bozulmaz. iPhone adaptörleri temek USB şarj gerilimi verir. iPhone kablosunu zorlatıp soketi kırmış olabilir ama ekran kartını bozamaz. SoC sistem olduğu için ekran kartı ayrı bozulmaz, komple gider. Zaten sadece soket zorlaması ile de o donanımlar bozulmaz. Öncesinde daughter board bulunur.
 
İyi bir internetin varsa teamwiewerde 2.ekran olarak kullan. Teamwiewer üzerinden yaparsan bilgisayarın üzerinde tabletin dokunmatiği ile bir şeyler yapabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
 
T230 var bende de. 2-3 yıldır çöp niyetine yatıyor kenarda. Artık basit video işlerini bile düzgün yapamaz halde.

Sizde aynı şekilde kullanın hocam yan tarafta forum sürekli açık olur ya da basit Word işleri için kullanın. Video izlenmez dediğim yöntemle zaten sadece text tabanlı işlemler için.
 
Sizde aynı şekilde kullanın hocam yan tarafta forum sürekli açık olur ya da basit Word işleri için kullanın. Video izlenmez dediğim yöntemle zaten sadece text tabanlı işlemler için.
Diğer işleri PC ya da telefon hallediyor artık. Taşınabilir ve büyük ekran diye video izleme boyutu öne çıkıyor bu cihazda ama o da artık yetersiz.
 
USB ile PC'ye bağlayıp yan monitör yapabilirsin.

Aynı kafadayız :D
Hocam USB üzerinden nasıl yapılıyor?
Aynı ağ üzerinden Wi-Fi ile de yapabiliriz.
Spacedesk adamdır. 😌
Spacedesk üzerinden USB Tethering ile bağladım ancak bu sefer de internet aşırı yavaşladı cihazımda. Wi-Fi üzerinden bağlanıyorum, cihazım ASUS ROG STRİX G512LV-HN267 modeli. Bu internetin yavaşlaması hatta tamamen gitmesi sorunun bir çözümü var mıdır hocalarım? Bende E-Tab5 var ve ikinci monitör olarak kullanmayı çok isterim. Yukarıda da dediğim gibi USB Tethering ile bağladım ve Wi-Fi üzerinden bağlantıya göre çok çok daha az gecikmeye sahip bir deneyim elde ettim. Yani varsa bir yolu çok sevinirim 😇.
 
TwomonUSB ile yapabilirsin ancak ücretli bir yazılım.
Peki başka bir yolu var mı? Gerçekten kullanmak istiyorum, bir de spacedesk uygulaması üzerinden USB Tethering ile denedim ancak - Wi-Fi kullanıyorum - internetim çok yavaşladı ve neredeyse koptu. Mesela tabletin Wi-Fi özelliğini kapatıyorum ardından USB Tethering ile bağlıyorum, sonra bilgisayardan da baktığımda kablolu internet kısmında internet yok diye gösteriyor ve Wi-Fi üzerinden modeme bağlıyım oradan internet alıyorum dizüstü bilgisayarımda. Tek sıkıntı Wi-Fi üzerinde bağlı gözüktüğüm internetim de çok yavaş normalde gayet hızlı bir internetim olmasına rağmen.... Yani tableti USB Tethering üzerinden bağlıyorum ardından tabletin Wi-Fi özelliğini kapatıyorum sonra dizüstü bilgisayarımda Wi-Fi üzerinden baktığımda internetim var ancak sanki kaplumbağa resmen. Bana yardımcı olabiliri misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı