Evde nasıl kilo verilir?

Tixky

Centipat
Daha fazla  
Spora ve diyetisyene gitmeden evde kendi başıma nasıl kilo veririm? Bu konulara yeniyim nasıl beslenmem gerek, nasıl hareketler yapmalıyım? Uygulamalar işe yarıyorsa hangisini yükleyeyim? Ayrıca alışkanlık kazanamıyorum bir hafta bir şeyler yapıyorum sonraki hafta yapmıyorum.

Spor salonuna gitmesen bile bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim öğün sıklığı ve miktarını belirlemende yardımcı olur. Beyaz ekmek yeme onun yerine tam buğday veya çavdar ekmeği alabilirsin. Akşam yemeğini erken ye geç saate bırakma. Akşam yemeğinden sonra yürüyüşe çıkabilirsin. Alışkanlık kazanmayı bir kağıda çetele tutarak yapabilirsin. YouTube'dan egzersizlere bakabilirsin (üst egzersizleri vs.). Su içmeyi ihmal etme, çay veya kahvede fazla şeker kullanıyorsan onları azalt.

Spora ve diyetisyene gitmeden evde kendi başıma nasıl kilo veririm? Bu konulara yeniyim nasıl beslenmem gerek, nasıl hareketler yapmalıyım? Uygulamalar işe yarıyorsa hangisini yükleyeyim? Ayrıca alışkanlık kazanamıyorum bir hafta bir şeyler yapıyorum sonraki hafta yapmıyorum.
Saglikli bir sekilde kilo vermeyi dusunuyorsan diyetisyene git. Ama yeter ki kilo vereyim gerisi onemli degil diyorsan az yemen gerek. 1 hafta boyunca hasta olmustum ve bogazimdan sivi bile gecemiyordu. Gunde yarim kase corba 1-2 bardak su anca icebiliyordum ve o hafta yaklasik 5-6 kilo vermistim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı