QUARESMASKİLS
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Excalibur G770
RTX 3050 4GB
Intel Core i5-12450H
16GB RAM
1TB SSD
Herkese iyi sosyaller.
Ben 15 yaşında, 10. sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.77, kilom 96. vücut kitle indeksime göre kilolu veya obez değilim, sadece biraz yapılı bir vücudum var.
Amacım 80 kiloya düşmek ve 1.84 boy hedefime ulaşmak. Elbette farkındayım; spor bir anda sonuç vermiyor ve sadece evde çalışarak hayalimizdeki vücuda ulaşmak kolay değil. Ancak yakın zamanda fitness salonuna yazılmayı planlıyorum. O zamana kadar da boş durmak istemiyorum.
Kas kazanarak kilo vermek, yani hem yağ yakıp hem sıkılaşmak istiyorum. App Store'da bu konuda birçok uygulama var ama öncelikle bilgili insanlardan tavsiye almak istedim.
Maddi açıdan sıkıntı yaşamiyorum et ise et sut ise sut fark etmez, dengeli bir şekilde beslenmeye çalışıyorum. Bol su tüketiyorum, karbonhidrat, protein ve diğer gerekli besinleri dengeli şekilde almaya özen gösteriyorum.
Şu anki yemek düzenim şöyle:
Her gün ortalama 1 saat yürüyüş yapıyorum; bu da yaklaşık 7 km civarı bir mesafe ediyor.
Amacım vücudu fazla şişirmeden, kaslı ve define bir görünüme ulaşmak.
Bu yüzden bulk (hacim) dönemine girmek istemiyorum.
Sizden ricam, evde kas yapmak için uygulayabileceğim etkili bir antrenman programı önermeniz.
Ayrıca beslenme düzenimde geliştirebileceğim noktalar varsa onları da duymak isterim.
Hedefim sağlıklı, fit ve estetik bir vücuda sahip olmak.
Şimdiden herkese teşekkür ederim!
Ben 15 yaşında, 10. sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.77, kilom 96. vücut kitle indeksime göre kilolu veya obez değilim, sadece biraz yapılı bir vücudum var.
Amacım 80 kiloya düşmek ve 1.84 boy hedefime ulaşmak. Elbette farkındayım; spor bir anda sonuç vermiyor ve sadece evde çalışarak hayalimizdeki vücuda ulaşmak kolay değil. Ancak yakın zamanda fitness salonuna yazılmayı planlıyorum. O zamana kadar da boş durmak istemiyorum.
Kas kazanarak kilo vermek, yani hem yağ yakıp hem sıkılaşmak istiyorum. App Store'da bu konuda birçok uygulama var ama öncelikle bilgili insanlardan tavsiye almak istedim.
Beslenme düzenim
Maddi açıdan sıkıntı yaşamiyorum et ise et sut ise sut fark etmez, dengeli bir şekilde beslenmeye çalışıyorum. Bol su tüketiyorum, karbonhidrat, protein ve diğer gerekli besinleri dengeli şekilde almaya özen gösteriyorum.
Şu anki yemek düzenim şöyle:
- Sabah: güzel bir kahvaltı — yumurta, zeytinyağı, bal, domates, peynir gibi temel ve sağlıklı besinler.
- Öğle: evden getirdiğim karışık salata ve yanında meyve.
- Akşam: o gün evde ne pişmişse abartmadan, doyacak kadar yiyorum. Akşam yemeğini genelde 18.00 civarında bitiriyorum.
O saatten sonra sadece su ve çay içiyorum, meyve dahil hiçbir şey tüketmiyorum.
Yatmadan önce ise bir bardak limonlu su içiyorum.
Aktiflik ve spor planım
Her gün ortalama 1 saat yürüyüş yapıyorum; bu da yaklaşık 7 km civarı bir mesafe ediyor.
Amacım vücudu fazla şişirmeden, kaslı ve define bir görünüme ulaşmak.
Bu yüzden bulk (hacim) dönemine girmek istemiyorum.
Sizden ricam, evde kas yapmak için uygulayabileceğim etkili bir antrenman programı önermeniz.
Ayrıca beslenme düzenimde geliştirebileceğim noktalar varsa onları da duymak isterim.
Hedefim sağlıklı, fit ve estetik bir vücuda sahip olmak.
Şimdiden herkese teşekkür ederim!