Shyquick
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
OKB teşhisi koyuldu mu yoksa kendiniz mi öyle düşünüyorsunuz.
Teşhis kendim koydum. Bu hastalıktan dolayı hiçbir şey yapamıyorum. Örneğin oyun yükleyemiyorum. Sürekli el yıkıyorum ve sürekli her yer tertemiz olacak. Bütün çantam kıyafetlerim her şeyi çamaşır makinesine atıyorum ve en ufak bir pis yere dokununca direk makineye atıyorum. Bir kapıyı 10 belki de 20 defa kontrol ediyorumdur. Bir de sürekli bir şeyleri biriktiriyorum. En iyi örnek kutu verebilirim. Ayakkabı kutusu değersiz poşetleri hep saklıyorum. Bir düşünce kafama takılıyorsa o beynimden çıkmıyor. Mesela dün yaşadım. Ya oraya değdiysem? Düşüncesi geliyor kafama direk kıyafeti çıkarıp yıkıyorum. Böyle takıntılarım var hocam. Sizde de mi OKB var?
Hocam şunu da söyleyeyim. Odam tertemiz olmazsa o işleri yapmam. Yani yaparım ama değer vermem. Aynı şekilde annemi kardeşlerime pek dokunmam. Mesela 2 hafta sınav haftamdı. O 2 hafta her şeyi bıraktım. Her yer kirli ve pis bıraktım. Sınav haftası hiçbir şeye kafa yormadım ve o 2 hafta beynim çok rahat ama işlerimi ciddi yapamadım. Mesela bir bilgisayarda sanki virüs v ar gibi hissediyorum ama o hafta hissetmedim. He diyebilirsin ki o zaman hiçbir şeyi ciddiye alma. O zaman da bazı işleri dediğim gibi yerine getiremiyorum ya da pek yapamıyorum.