Evde ne yapıyorsunuz?

Negan Smith

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2018
Mesajlar
4.924
Makaleler
1
Çözümler
22
Gün içinde zaman geçirmek için neler yaparsınız? Uyanınca bilgisayara oturup, yemek molaları ve birkaç istisna hariç yatana kadar oynadığımı farkettim. Biraz değişiklik yapmak istiyorum. Hobileriniz vesaire varsa paylaşır mısınız?
 
Gün içinde zaman geçirmek için neler yaparsınız? Uyanınca bilgisayara oturup, yemek molaları ve birkaç istisna hariç yatana kadar oynadığımı fark ettim. Biraz değişiklik yapmak istiyorum. Hobileriniz vesaire varsa paylaşır mısınız?

Sürekli yatıyorum zaten 14 saat uyuyorum, tek aktivite yatmak.
 
32. Gün arşivlerini ve uzay belgesellerini izlemeni tavsiye ederim. Hayvanlarla ilgili belgeselleri de takip et kesinlikle. Bir de kitap okumak çok iyi hissettiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Maddi durumun iyiyse de fitnessa yazıl. Hepsi sana çok iyi gelecek dostum. :)
 
Karantina süreci başladığında çok aktiftim, her gün mutlaka egzersiz yapıyor ve yürüyüşe gidiyordum. Şimdi havanın sıcaklaşması ile birlikte bütün aktifliğimi kaybettim. Bütün gün sadece sosyal medya ve forumlarda dolaşıyorum, dizi ve film izliyorum ve günde 2 saat YouTube'dan video izleyip oyun oynuyorum arada bir kitap okuyorum ki maalesef eskiye göre çok azaldı kitap okumam.

32. gün arşivlerini ve uzay belgesellerini izlemeni tavsiye ederim. Hayvanlarla ilgili belgeselleri de takip et kesinlikle. Bir de kitap okumak çok iyi hissettiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Maddi durumun iyiyse de fitnessa yazıl. Hepsi sana çok iyi gelecek dostum. :)

32.gün arşivleri konusunda ben de sana katılıyorum. Demirkırat, 12 Mart ve diğer 32.gün belgeselleri ile ülkemizin tarihini eğlenerek öğrenebilirsin. Şahsen ben çok severek izliyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı