Evde ne yapıyorsunuz?

Özelimizi de buradan ifşa etmeyelim.

Şaka bir yana, bu aralar Discord üzerinden yabancı dil sunucularında takılıyorum. İngilizce pratik yapmak isteyenlere tavsiye ederim. Bazen saçma tipler de geliyor ama onları görmezden gelirseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Sunucuların linklerini nerden bulabilirim?

İnternette aratırsanız çıkar muhtemelen. Reddit'te büyük bir liste vardı. Her dilden, her türden dil ile alakalı sunucular.
İnternette aratırsanız çıkar muhtemelen. Reddit'te büyük bir liste vardı. Her dilden, her türden dil ile alakalı sunucular.
Buldum şimdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buldum şimdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler.

Sabah kalktığımda bilgisayara oturuyorum iki oyun falan derken vakit geçiyor. Akşam olunca arkadaşlarla buluşuyoruz (virüs var diye tatava yapmayın kalabalık ortama girmiyoruz sürekli aynı kişilerle görüşüyoruz). Eve 11 gibi gelince tekrar oyun, Technopat gece 4 gibide yatıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı