Evde piyano nasıl öğrenilmeli?

Dosya Ekleri

• IMG_20240816_102338.jpg
    IMG_20240816_102338.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 19
3000 TL'ye bunu buldum taksitle almayı planlıyorum sence uygun mu yoksa dediğin gibi Casio orglara mı bakmalıyım?

Jwin gibi markalara yönelmeyin hocam Casio'dan illa tuş hassasiyetinede gerek yok bütçenizin yettiği bir org alabilirsiniz ayrıca PttAVM gibi yerlerden değil zuhal müzik doremusic gibi yerlere bakın oralarda taksit yapıyor.

Jwin gibi markalara yönelmeyin hocam Casio'dan illa tuş hassasiyetinede gerek yok bütçenizin yettiği bir org alabilirsiniz ayrıca PttAVM gibi yerlerden değil zuhal müzik doremusic gibi yerlere bakın oralarda taksit yapıyor.

Casio'da da uygun fiyatlı bulmakta zorlanıyorum senin önerebileceğin bir şey var mı?

Casio'da da uygun fiyatlı bulmakta zorlanıyorum senin önerebileceğin bir şey var mı?

Bu işinizi görür Online ders hediyeside varmış şehrinizde doremusic varsa gidip de alabilirsiniz.

Bu işinizi görür Online ders hediyeside varmış şehrinizde doremusic varsa gidip de alabilirsiniz.

Midex plx 80 nasıl sence? Doremusic olduğum şehirde varmış bir ara uğrarım.

Tuş hassasiyeti önemli diye duymuştum ama. Sizin attığınız Casio mu bu mu sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı