Evde sıkılmamak için öneri

Başlıktan da gördüğünüz gibi çok sıkılıyorum ailemin bana verdiği kurallar listesi ise şunlar:
*Valorant yok.
*Dışarı çıkmak yok.
*Telefon TV izlemek yok.
*Müzik dinlemek var.
*Arkadaşlarla konuşmak yok.
*Bilgisayarla oynamak yok.
*Kitap okumak ders çalışmak vesaire hepsi var.
Not: Ailem matematik öğretmeni ve benim en iyisi olmamı istiyor sınıfta hep 3. oluyordum buna bile kızıyolar.
Önerilerinizi bekliyorumm...

Bak sana kısaca özetleyeceğim yeni dünyaya gelmiş birini düşün bu çocuğun kişisel özelliklerinde annesi ile babası çok etkili olur şimdi bu çocuğun ilk 13 yaşını atlayalım 14 yaşında ortakulda bir çocuk düşün günde 6-7 saat bilgisayar oynuyor dersleri kötü saygısız bencil kimse böyle bir çocuk istemez bir de şöyle düşün eğlenceli günde 1-2 saat bilgisayar oynayan arkadaşlarıyla sosyalleşip dışarıdaki insanları gözlemlemesi güler yüzlü sempatik fakat dersleri kötü şimdi bu çocuk kötü birisimi oluyor hayatında başarılı olamayacak mı bir de şöyle birisini düşün hayat enerjisi sömürülmüş asosyal tek yeteneği test çözmek olan ama dersleri çok iyi olan biri düşün bu 3 çocuğuda ailene göster hangisini seçerler yüksek ihtimalle 2. çocuğu seçicekler fakat kendileri seni 3.çocuk gibi yapmaya çalışıyyor ha 2.çocuk olup dersleri iyi olan biriysen senin yapacak bir şeyin yok sen başarılı birisin.

Dışarı çıkmak veya arkadaşlarınızla konuşmak yasaksa sizden ne bekledikleri hakkında şüphe içerisindeyim.

Eğer yeni kitap alma şansınız varsa bir kitapçıdan ilginizi çeken bir konu hakkında kitap alabilirsiniz.

Mesajları okudum bütün önerileri gözden geçireceğim çok sağolun yalnız hiç kimse dememiş ama ben şu anda bu mesajları kaçak yazabiliyorsam kaçak bir şekilde valo vs de oynarım tek sıkıntı arklarla konuşmak oynamak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı