Evde sinyali arttırmak için iki modem nasıl kullanılır?

AtkuyrukluAt

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, elimde 2 tane modem var ama tam modemler mi emin değilim. Birinci modem TP-Link TD-W9970V3 dls klasik kablolu modem, diğeri ise TP-Link Ax1800/ex20, fiber internet kullanırken fiber kutusundan buna kablo geliyordu ve dls interneti desteklemiyor. Şimdi yardım istediğim konu şu, internet TP-Link TD-W9970V3 bu modeme geliyor fiber değil klasik kablolu internet. Ben bu modeme gelen interneti TP-Link Ax1800/ex20 bu modem/router vasıtasıyla evde daha fazla alana yaymak istiyorum. İnternette birçok video izledim birçok forumda açılan başlıkları okudum ancak hiçbir şekilde başarılı olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TP-Link Ax1800/ex20 modem aynı zamanda bir router. Bunu Access Point olarak kullanacaksın amaç bu. Önce bu modemi bir kabloyla ana modeme bağla. Daha sonra bir bilgisayar kullanarak Advanced IP scanner gibi bir uygulama yardımıyla AP olarak kullanacağın modemin IP'sini bul. Bulduktan sonra tarayıcıya bu IP'yi gir. Ayarlardan router modu gibi bir seçenek vardır. AP modunu seç

hocam ap olarak kullanacağım modemin ip sini buldum galiba ama tarayıcıya ip yi girdiğimde hiçbirşey olmuyor. birde bu iki modemi lan girişleriylemi bağlamam lazım yoksa wan girişleriylemi bağlamam lazım

Lan girişiyle bağlanıyor olman lazım. Eğer ana modem örneğin 192.168.1.0'dır. Ap olarak taktığın modem 192.168.0.1'dir ben kendine elle ip vermen lazım 192.168.0.2 olarak. Bunu yaptıktan sonra bağlanırsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı