Wisdow Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #11 Kalistenik kadar iyi bir sey yok, simdiki aklim olsa fitness yerine kalistenige baslardim. Kalistenik oneririm evde yapilabilecek en iyi sey.
Kalistenik kadar iyi bir sey yok, simdiki aklim olsa fitness yerine kalistenige baslardim. Kalistenik oneririm evde yapilabilecek en iyi sey.
bukix06 Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #12 Wisdow dedi: Kalistenik kadar iyi bir sey yok, simdiki aklim olsa fitness yerine kalistenige baslardim. Kalistenik oneririm evde yapilabilecek en iyi sey. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl faydası olur calisthenics'in hocam? Kol kalınlaşıyor mu mesela yada güçlük mü kazandırıyor?
Wisdow dedi: Kalistenik kadar iyi bir sey yok, simdiki aklim olsa fitness yerine kalistenige baslardim. Kalistenik oneririm evde yapilabilecek en iyi sey. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl faydası olur calisthenics'in hocam? Kol kalınlaşıyor mu mesela yada güçlük mü kazandırıyor?
Wisdow Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #13 bukix06 dedi: Tam olarak nasıl faydası olur calisthenics'in hocam? Kol kalınlaşıyor mu mesela yada güçlük mü kazandırıyor? Genişletmek için tıkla... Hem guzel ve estetik bir vucudunuz olur hem de dayanikliliginiz ve gucunuz artar. Emin olun fitness ve vucut gelistirmeden daha iyi.
bukix06 dedi: Tam olarak nasıl faydası olur calisthenics'in hocam? Kol kalınlaşıyor mu mesela yada güçlük mü kazandırıyor? Genişletmek için tıkla... Hem guzel ve estetik bir vucudunuz olur hem de dayanikliliginiz ve gucunuz artar. Emin olun fitness ve vucut gelistirmeden daha iyi.