15 Kg'lik Z barım var ve 2 adet Dumbell'im var. Bunları zorlanarak yapıyorum. Bana program önerir misiniz? Hedef bölgelerim omuz, karın, on ve arka kol. Sporda yeni degilim yani 4 aydır düzenli yapıyorum. Bu arada bilekte olsun tabii program hazırlamayı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Protein tozu ve kreatin var.
Evde spor yapmak çok rahat olsa da, bazı kısıtlamalara sahip. Bu makalede en iyi egzersizleri, gereken fitness aletlerini ve spor programını bulacaksınız!
15 Kg'lik Z barım var ve 2 adet Dumbell'im var. Bunları zorlanarak yapıyorum. Bana program önerir misiniz? Hedef bölgelerim omuz, karın, on ve arka kol. Sporda yeni degilim yani 4 aydır düzenli yapıyorum. Bu arada bilekte olsun tabii program hazırlamayı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Protein tozu ve kreatin var.
Bu 3 ve 4 galiba kol için mi? 7yi yapmak evde mümkün değil yani yatağın ucunda olabılır ama yatak ağırlığımdan dolayı ineceğinden olur mu bilmem. 9 güzel onu yapıyorum 10u hiç yapamıyorum bu galiba 9 ile aynı etkiyi yaratıyor.
Bu 3 ve 4 galiba kol için mi? 7'yi yapmak evde mümkün değil yani yatağın ucunda olabılır ama yatak ağırlığımdan dolayı ineceğinden olur mu bilmem. 9 güzel onu yapıyorum 10u hiç yapamıyorum bu galiba 9 ile aynı etkiyi yaratıyor.
3 ve 4 sırt kaslarınızı ve yardımcı kas grubu olarak kol kaslarınızı çalıştırmanızı sağlayan hareketler. 7. hareketi yerde ya da sağlam bir sandalyeye yatarak yapabilirsiniz. Eğer uğraşmak istemiyorsanız overhead triceps extension yapabilirsiniz onun yerine. 10. hareket ile 9. hareket aynı etkiyi yaratmıyor.