Evde spor programi onerisi

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
15 Kg'lik Z barım var ve 2 adet Dumbell'im var. Bunları zorlanarak yapıyorum. Bana program önerir misiniz? Hedef bölgelerim omuz, karın, on ve arka kol. Sporda yeni degilim yani 4 aydır düzenli yapıyorum. Bu arada bilekte olsun tabii program hazırlamayı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Protein tozu ve kreatin var.

15 Kg'lik Z barım var ve 2 adet Dumbell'im var. Bunları zorlanarak yapıyorum. Bana program önerir misiniz? Hedef bölgelerim omuz, karın, on ve arka kol. Sporda yeni degilim yani 4 aydır düzenli yapıyorum. Bu arada bilekte olsun tabii program hazırlamayı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Protein tozu ve kreatin var.

Sırt ve göğüs kaslarınızı da çalıştırmayı unutmayın.

1- Decline push up
2- Düz zeminde dumbbell fly (sırtınıza biraz yükselti verirseniz daha iyi olur.)
3- Bentover dumbbell row.
4- One ARM dumbbell row.
5- Shoulder press.
6- Lateral raise.
7- Skullcrusher.
8- Zbar curl.
9- Wrist curl.
10- Wrist extension.

Tüm hareketleri tükenişe yaklaşacak kadar tekrarda ve 3 set yapabilirsiniz. Karın için Ege Fitness'ın karın rutinlerinden birini uygulayabilirsiniz.

Sırt ve göğüs kaslarınızı da çalıştırmayı unutmayın.

1- Decline push up
2- Düz zeminde dumbbell fly (sırtınıza biraz yükselti verirseniz daha iyi olur.)
3- Bentover dumbbell row.
4- One ARM dumbbell row.
5- Shoulder press.
6- Lateral raise.
7- Skullcrusher.
8- Zbar curl.
9- Wrist curl.
10- Wrist extension.

Tüm hareketleri tükenişe yaklaşacak kadar tekrarda ve 3 set yapabilirsiniz. Karın için Ege Fitness'ın karın rutinlerinden birini uygulayabilirsiniz.
Bu 3 ve 4 galiba kol için mi? 7yi yapmak evde mümkün değil yani yatağın ucunda olabılır ama yatak ağırlığımdan dolayı ineceğinden olur mu bilmem. 9 güzel onu yapıyorum 10u hiç yapamıyorum bu galiba 9 ile aynı etkiyi yaratıyor.

Bu 3 ve 4 galiba kol için mi? 7'yi yapmak evde mümkün değil yani yatağın ucunda olabılır ama yatak ağırlığımdan dolayı ineceğinden olur mu bilmem. 9 güzel onu yapıyorum 10u hiç yapamıyorum bu galiba 9 ile aynı etkiyi yaratıyor.

3 ve 4 sırt kaslarınızı ve yardımcı kas grubu olarak kol kaslarınızı çalıştırmanızı sağlayan hareketler. 7. hareketi yerde ya da sağlam bir sandalyeye yatarak yapabilirsiniz. Eğer uğraşmak istemiyorsanız overhead triceps extension yapabilirsiniz onun yerine. 10. hareket ile 9. hareket aynı etkiyi yaratmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı