Evde spor tavsiyesi

Daha fazla  
Merhabalar direkt konuya gireyim evde spor yapacağım. Spor salonlarına gidecek param var zamanım da var ancak bulunduğum bölgede spor salonu yok ve en yakın spor salonu aşırı derecede uzak arabam yok (araba fiyatları da tekerlekli tabutlara bile 70 bin istiyorlar kısaca araba alamam). 90 kiloyum biraz yağlıyım yaza bomba gibi girmek istiyorum evde 5 kg dumbell var ancak ben aşırı güçlüyüm 20-30 kg kaldırabilirim sıkıntı yaşamadan tecrübeliyim. Spor geçmişim var 7 yıl güreş sporu ile uğraştım. Amacım göğüs ve karın kası bacak kasına ihtiyacım yok çok yürüyüş yaptığım için kendiliğinden bacak kasım var. Yardımcı olur musunuz bana?

Kısa cevap: Evde spor yapmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım?

Estetik bir vücut istiyorum yıllardır spor yapıyorum ama göbeğim var yanaklarım çok şişman öyle sürekli Fast food yiyen insanlardan değilim hatta Fast Food'un tadını bile bilmiyorum en fazla çiğ köfte döner onu da ayda yılda bir yiyorum buna rağmen hâlâ çok kiloluyum. Güç olarak bir eksiğim yok çoğu fit vücutlu insandan daha iyi koşuyorum daha iyi spor yapıyorum ancak istediğim şey estetik bir vücut. Güzel bir yüz.
Calisthenics. Al bir tane barfiks ve dips çubuğu mis. Bir de dumbell seti.

Fiyatı biraz tuzlu evde kendim yapmaya çalışayım yapamazsam satın alacağım :D. Bir de dumbell seti gerçekten o kadar pahalı ki spor salonuna gitmeyi yeğlerim.

Ekipmansız da başlarsınız hocam hiç fark etmez (başlangıçta) internette antrenman programları bulabilirsiniz işinize yarar.

Hocam dediğiniz "calisthenic" olayını araştırdım gerçekten güzelmiş ve yapan arkadaşlardan gördüğüm kadarı ile bayağı güzel vücutları var. Yapmayı deneyeceğim başta şınav mekik barfiks ile başlamam gerekiyor sanırım çünkü direk göbekle bunları yapmam imkansız :D. İlk 1 ay evde spor yapmayı deneyeceğim ufacık bile bir etkisini görsem devam edeceğim etki göremezsem mecbur bir şekilde spor salonuna gideceğim. Öneriniz için teşekkür ederim.

Hocam dediğiniz "calisthenic" olayını araştırdım gerçekten güzelmiş ve yapan arkadaşlardan gördüğüm kadarı ile bayağı güzel vücutları var. Yapmayı deneyeceğim başta şınav mekik barfiks ile başlamam gerekiyor sanırım çünkü direk göbekle bunları yapmam imkansız :D. İlk 1 ay evde spor yapmayı deneyeceğim ufacık bile bir etkisini görsem devam edeceğim etki göremezsem mecbur bir şekilde spor salonuna gideceğim. Öneriniz için teşekkür ederim.
Rica ederim hocam ekmek yağ şeker kesin yeter zaten bir süre sonra canınız istemeyecek sadece biraz dayanın.

Rica ederim hocam ekmek yağ şeker kesin yeter zaten bir süre sonra canınız istemeyecek sadece biraz dayanın.

Bende ekmek bağımlılığı var ekmeksiz bir şey yiyemiyorum zaten göbekli olmamın sebebi o. Nasıl bırakabilirim ekmeği? Şekeri sevmiyorum zaten dişlerimi ağrıtıyor o konuda sıkıntı yok.

Bende ekmek bağımlılığı var ekmeksiz bir şey yiyemiyorum zaten göbekli olmamın sebebi o. Nasıl bırakabilirim ekmeği? Şekeri sevmiyorum zaten dişlerimi ağrıtıyor o konuda sıkıntı yok.
Hocam mesela 1 günde 1 ekmek yiyorsanız yarım ekmeğe düşürün ondan sonra daha sağlıklı ekmeklere geçin öyle öyle bırakın. Aslında bu iradeyle alakalı kendi kendinize ekmek yemeği bırakıcam diyin. Dayanamayacaksanız bir sürü salatalık yiyin ben böyle yapmıştım eskiden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı