Evde spor yaparak vücudu güçlendirmek

15 yaşındayım. Biraz zayıfım ve az da olsa çelimsiz duruyorum. Evde vücüt ağırlığıyla veya dumbell ile genel vücut gücü edinmek istiyorum. Önerileriniz var mıdır, nelere dikkat edeyim? İyi sosyaller.

2 adet 5 kilo dumbell al YouTube da videolar var. Daha sonra ağırlığı yukseltirsin.
Bende bu şekilde başlamıştım, çok büyük hata... Para harcamadan önce hayatınızda düzenli spor yapma alışkanlığı edinin. İlla dumbell alıcam diyorsanız da dumbell için bar ve iki buçuk kiloluk plakalar alıp dumbell yapın ki ileride o plakaları kullanma imkanınız olsun. 5 kiloluk basit dumbell alırsanız bir süre sonra kenarda atıl vaziyette durmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

Bende bu şekilde başlamıştım, çok büyük hata... Para harcamadan önce hayatınızda düzenli spor yapma alışkanlığı edinin. İlla dumbell alacağım diyorsanız da dumbell için bar ve iki buçuk kiloluk plakalar alıp dumbell yapın ki ileride o plakaları kullanma imkanınız olsun. 5 kiloluk basit dumbell alırsanız bir süre sonra kenarda atıl vaziyette durmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

Daha yeni baslacak kişi için yeter 5 kilo. Ayrıca bir kenara atılmaz. 5 kilo ısınma ve pump yapıyorum. Ağır kilo yapilmayan hareketleri 5 kilo rahat yaparsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı