Evde spor yapılabilir mi?

snezzy

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Ben evde dambıl ile vücut geliştirme yapıyorum ama zayıfım. Zaten bu iş evde de fazla olmaz diye düşünüyorum, acaba devam mı etsem yoksa bıraksam mı? Zayıfım da aklımda sadece kol çalışmak var sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde spor elbette yapılabilir ancak aşırı kas kütlesine ulaşmanız gerçekten zor olabilir ve sadece dambıl ile olacak iş değil bu hocam, başka hareketlerde denemeniz gerekli. Şınav, mekik, yapabiliyorsanız barfiks gibi hareketleri de yapmanız gerekiyor. Sadece dambıl ile olmaz. Tabii ki sadece kol istiyorsanız mekik çekmenize gerek yok, dambıl ile farklı hareketler ile geliştirebilirsiniz.

Evde spor elbette yapılabilir ancak aşırı kas kütlesine ulaşmanız gerçekten zor olabilir ve sadece dambıl ile olacak iş değil bu hocam, başka hareketlerde denemeniz gerekli. Şınav, mekik, yapabiliyorsanız barfiks gibi hareketleri de yapmanız gerekiyor. Sadece dambıl ile olmaz. Tabii ki sadece kol istiyorsanız mekik çekmenize gerek yok, dambıl ile farklı hareketler ile geliştirebilirsiniz.
Onlarıda yapıyorum arada bir

Vücudu şekillendirmek istiyorsanız evde iş görür ama ortalama veya devasa bir şey olmayı hedefliyorsanız olmaz.
Kilo almak için protein yada gainer kullanıyım mı ?

Kilo almak için protein yada gainer kullanıyım mı ?

Son düzenleme:
Onları da yapıyorum arada bir.

Kilo almak için protein ya da gainer kullanayım mı?

Kilo almak için protein ya da gainer kullanayım mı?

Eğer gerçekten zayıfsanız ki kilonuzu bilmiyorum ama, sağlıklı karbonhidrat ile alırsınız kiloyu, onlara yönelmeyin. Tabii ki sizin kararınız.

Ben evde dambıl ile vücut geliştirme yapıyorum ama zayıfım. Zaten bu iş evde de fazla olmaz diye düşünüyorum, acaba devam mı etsem yoksa bıraksam mı? Zayıfım da aklımda sadece kol çalışmak var sizce ne yapmalıyım?
Kilo alın. Zayıf bir şekilde kol yapamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı