Selamlar, spor salonuna yazılmak yerine evde spor yapmak istiyorum. Çok vakit ayıracağım veya harika bir vücudum olacak demiyorum öyle bir hedefim de yok geçmişteki gym deneyimlerimle evde kendi halimde spor yapmak istiyorum.
Dambıl ve bench sehpasının yeterli olacağını düşündüm. Kendi bulduğum ürünleri aşağıya bırakıyorum ekipmanlar hakkında yorumlarınızı ya da kendi kullandığınız ekipman önerilerinize ihtiyacım var.
ty.gl
ty.gl
Dambıl ve bench sehpasının yeterli olacağını düşündüm. Kendi bulduğum ürünleri aşağıya bırakıyorum ekipmanlar hakkında yorumlarınızı ya da kendi kullandığınız ekipman önerilerinize ihtiyacım var.
Duruh Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press - Fiyatı, Yorumları
Duruh Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ECG Ecgspor HERO Serisi 108 KG Z BAR Dambıl Seti ve Fitness Ağırlık Seti - Fiyatı, Yorumları
ECG Ecgspor HERO Serisi 108 KG Z BAR Dambıl Seti ve Fitness Ağırlık Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.