Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 3 Eylül 2021 #21 Bizde derdimiz var sanıyoruz...
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.311 Çözümler 5 3 Eylül 2021 #22 İstanbul'a kargo ile evin anahtarını yollayabilirsen ben gelirim korkmazsın. Arkadaş oluruz.
Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 740 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #23 Patrixcs dedi: Evde tek başına kaldığınde bir şey olmaz. En kötü kapıyı kitle ve camları kitle olur biter. Bazen bütün gün evde yalnız kalmaktan keyif alabilirsin. Ama ev büyük ise. Şahsen bir iki kere kaldığım oluyor keyfini çıkarıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ppnizle bu yorumu görünce aklıma direk şu video geldi. Sürprizbozan: Ted Mosby Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Patrixcs dedi: Evde tek başına kaldığınde bir şey olmaz. En kötü kapıyı kitle ve camları kitle olur biter. Bazen bütün gün evde yalnız kalmaktan keyif alabilirsin. Ama ev büyük ise. Şahsen bir iki kere kaldığım oluyor keyfini çıkarıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ppnizle bu yorumu görünce aklıma direk şu video geldi. Sürprizbozan: Ted Mosby Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et