Evde tekim, korkmamak için ne yapmam gerekiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sesi fazla yapacaksan kulaklıkla dinle içine (hadi sesi duyan biri gelebilir mi?) korkusu düşer.Valo oyna ve sadece o geceliğine toxiclik yap, kudurt insanları.Rekabetci girerek toxic insanlara söv.Uyuyacaksan yan bir şekilde yatıp shorts, reels falan izle.İnsternetin varsa git Elraenin yayınını izle...
 
Hocam demle çayını geç bilgisayarın karşısına, sonra aç şöyle huzurlu ve kaliteli bir tane film! Ama aksiyon olmasın. Belki o andaki ruh hâlinizden dolayı olumsuz yönde etkilenebilirsiniz şiddet içerikli sahnelerden. Uyurken de kendi odanızın ışığı açık kalsın yeter.
 
Paşa hiç merak etme, köyde ve arazideysen zaten gelip gidecek insan sayısı sıfırdır. Hiçbir şey olmaz. Nerelisin bilmiyorum ama zaten gece saatlerinde genellikle dışarıda ayı domuz vs. hayvanlar olduğu için insanlar inmeye korkarlar ister istemez. Rahatına bak güzel güzel takıl Valorant'ını oyna video izle atıştırmalık varsa atıştırmalık ye.
 
Merhaba. Bugün abimin koprucuk kemigi kirildi. Koye gittigimiz icin saglik ocagi, hastane falan da yok. Mecburen abim, babam, annem hastaneye gittiler. Ben de evde yalniz kaldim. Diyeceksiniz ki komsular yok mu? Evet var ama en azi 10 km otede. Koyde dedigim bos bir arazide evimiz var. Saat 10'da gittiler hala gelmediler. Annem aradi dedi ki abin ameliyat olacak daha tik yok. Kac saattir evde tekim. Korkuyorum ne yapabilirim? Diyorum ki kulakligi takip son ses verip Valorant oynayayim. Siz ne diyorsunuz?

Ya da tum isiklari acik birakip yatmak...

Işık açık bırakıp yatın çok korkuyorsanız sabah ezanına kadar takın kulaklığı Spotify'dan açın şarkıyı dinleyin ya da girin FM 22'ye transferlerinizi yapın telefon varsa film izleyin video izleyin okullara az kaldı az kalmasa FM 22'den devam ederdim bende.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Son ses açın dinleyin hocam.

Sarki beni korkuttu...

Ya da köy eviniz doğadaysa, dışarı çıkıp temiz hava alın. Manzara falan varsa onu seyredip huzur bulmaya çalışın.

Aynen abicim o zifiri karanlikta manzarayi izleyeyim ne kadar mantikli dusunuyorsun.



Abi korkutma ya beni. Zaten saat gec burada altima yapiyorum.

Hocam abiniz nasıl merak ettim.

Ben bilsem konuya yazacaktimda... En son aradiklarinda cekmiyor dediler daha da cevap yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı