Efes. Centipat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 33 9 Aralık 2019 #1 Telefonu bir yere sabitledim aldığım download 80.9 upload ise 35.3 yayın yapmak için Superbox almak mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2019
Telefonu bir yere sabitledim aldığım download 80.9 upload ise 35.3 yayın yapmak için Superbox almak mantıklı mı?
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 9 Aralık 2019 #2 Kesinlike evet. Artı 0 Eksi
DogukanElpe Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 7 9 Aralık 2019 #3 GSM Operatörünüz Türkcell mi ? Artı 0 Eksi
eCoaL Centipat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #4 Bence alma aşırı ping oluyor birde o download -upload hızlarını göremiyorsun. Artı 0 Eksi
DogukanElpe Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 7 9 Aralık 2019 #5 eCoaL dedi: Bence alma aşırı ping oluyor birde o download -upload hızlarını göremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bizim Stüdyoda Türkcell SüperBox Kullanılıyor 100 Üstü Down Çok Rahat Veriyor Upload 80 Civarı Bence Bi Yanlışınız Var. Artı 0 Eksi
eCoaL dedi: Bence alma aşırı ping oluyor birde o download -upload hızlarını göremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bizim Stüdyoda Türkcell SüperBox Kullanılıyor 100 Üstü Down Çok Rahat Veriyor Upload 80 Civarı Bence Bi Yanlışınız Var.
B BoluBeyi1441 Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 947 Çözümler 3 9 Aralık 2019 #6 Alt yapınız çok kötüyse ve paranız varsa superbox alabilirsiniz yoksa bir mantığı yok yani . Artı 0 Eksi
eCoaL Centipat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #7 DogukanElpe dedi: Bizim Stüdyoda Türkcell SüperBox Kullanılıyor 100 Üstü Down Çok Rahat Veriyor Upload 80 Civarı Bence Bi Yanlışınız Var. Genişletmek için tıkla... Valla ben Edirne/ İpsalada denedim belki konumdan konuma değişkenlik gösterebilir bilemiyorum. Artı 0 Eksi
DogukanElpe dedi: Bizim Stüdyoda Türkcell SüperBox Kullanılıyor 100 Üstü Down Çok Rahat Veriyor Upload 80 Civarı Bence Bi Yanlışınız Var. Genişletmek için tıkla... Valla ben Edirne/ İpsalada denedim belki konumdan konuma değişkenlik gösterebilir bilemiyorum.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.429 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Aralık 2019 #8 Şöyle bir sorun var, Telefonda Kotanız olacaktır ve yayın hızlı bir şekilde bitirecektir. Daha fazla para vermek zorunda kalabilirsiniz, SuperBox almanız daha mantıklı olacaktır. Artı 0 Eksi
Şöyle bir sorun var, Telefonda Kotanız olacaktır ve yayın hızlı bir şekilde bitirecektir. Daha fazla para vermek zorunda kalabilirsiniz, SuperBox almanız daha mantıklı olacaktır.
İ İskender Dalkırann Centipat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 36 Çözümler 1 9 Aralık 2019 #9 Eğer altyapın yetersizse al ben aldım bazen ping çıkıyor fakat çok nadir. Gayet iyi upload ve download değerleri alıyorum tavsiye ederim Artı 0 Eksi
Eğer altyapın yetersizse al ben aldım bazen ping çıkıyor fakat çok nadir. Gayet iyi upload ve download değerleri alıyorum tavsiye ederim
DogukanElpe Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 7 9 Aralık 2019 #10 eCoaL dedi: Valla ben Edirne/ İpsalada denedim belki konumdan konuma değişkenlik gösterebilir bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... İzmirde Türkcell GSM Operatörünün Çekim Hızı Çok İyi Başka Bir Yerde Henüz Denemedim. Artı 0 Eksi
eCoaL dedi: Valla ben Edirne/ İpsalada denedim belki konumdan konuma değişkenlik gösterebilir bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... İzmirde Türkcell GSM Operatörünün Çekim Hızı Çok İyi Başka Bir Yerde Henüz Denemedim.