130 TL'ye Superbox almak mantıklı mı?

Millenicom, Superonline vb. fiber altyapısı olan firmalarla görüşerek altyapı talep edebilirsiniz.
Bizim ev 3 daire ve her daireden herkes başvuru yaptı 1 yıldan beri bekledik ama gelen giden yok cimre ye bile şikayet basvurusunda bulundum ama nafile ne yapacağım konusunda bir fikrim yok şu an
Millenicom, Superonline vb. fiber altyapısı olan firmalarla görüşerek altyapı talep edebilirsiniz.
Yani normalde dairede daha fazla kişi ve talep olucagi için olabilirdi ama 3 daire olduğu için buraya alt yapı yapmalarını karsilamayacklarni düşünüyorlar herhalde napmam gerekiyor ?
Cevap ? :(

Son düzenleme:
Ping konusunda bölgeden bölgeye çok değişiklik oluyor. Bazı yerlerde 500-700 arası (kötü hava koşullarında) ping gördüğüm oldu ama kendi evimde 60-80 arasını geçmiyor.

Taşınabilir bir internet için fiyatı çok ucuz. Taşınabilir internet ihtiyacı olmayan ve fiber altyapısı olanlara tavsiye etmem.
20/10 Mbps sınırsız paketini kullanıyorum. Sanırım artık yok bu paket. Modem de önemli tabii yeni modemleri kötü diye biliyorum. Huawei B618 modemini kullanıyorum.

Son düzenleme:
1 Yıla yakındır kullanıyorum;
-İlk zamanlar hizmet süperdi, hızlar 20/10 du, sonradan 20/5'e indirdiler (upload 5'e düştü)
-Son dönemlerde yoğun kullanım saatlerinde internette yavaşlama ve ping coşması var.
-Ping ne yaparsam yapayım 50-60'ın altına inmiyor, kullandığım alanda çekim kuvveti vs. de iyi sınırsız hızda 180'i görmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
-Kotalı paketleri tamamen yanlış anlamışsınız, kota bittiğinde internet hizmeti duruyor, adil kullanım değil direkt kota.
-Çok zorunda değilseniz bulaşmayın.

Son düzenleme:
Yukarıda ki arkadaşa katılıyorum bulaşmayın kota biterse parayla almazsan direk kesiliyor.
Hızlar sabit değil yağmur yağdı gidiyor kar yağdı gidiyor yoğun saat oldu gidiyor. Gidiyor derken pingler can sıkıcı oluyor. Pahalı fakat kalitesiz bir hizmet maalesef, insanlar güvenip aldı ama muhtemelen herkes pişman benim gibi.
Tavsiyem Türk Telekoma bulaşmadan TürkNet ile görüşün hele YAPA bölgesindeyseniz çok güzel hizmetleri var. Ben 2 ay oldu geçeli aşırı memnunum. TT 4 Download 0.5 Upload verip daha fazlasını hat kaldırmıyor derken TürkNet aynı altyapıdan kendi santralinden (YAPA) 25/10 veriyor evime şuan ve kesintisiz. (Fiber Altyapı yok bölgemde)

Yukarıda ki arkadaşa katılıyorum bulaşmayın kota biterse parayla almazsan direk kesiliyor.
Hızlar sabit değil yağmur yağdı gidiyor kar yağdı gidiyor yoğun saat oldu gidiyor. Gidiyor derken pingler can sıkıcı oluyor. Pahalı fakat kalitesiz bir hizmet maalesef, insanlar güvenip aldı ama muhtemelen herkes pişman benim gibi.
Tavsiyem Türk Telekoma bulaşmadan TürkNet ile görüşün hele YAPA bölgesindeyseniz çok güzel hizmetleri var. Ben 2 ay oldu geçeli aşırı memnunum. TT 4 Download 0.5 Upload verip daha fazlasını hat kaldırmıyor derken TürkNet aynı altyapıdan kendi santralinden (YAPA) 25/10 veriyor evime şuan ve kesintisiz. (Fiber Altyapı yok bölgemde)
Peki ben alt yapı nasıl yapabilirim bu ev için ? 3 daire

Peki ben alt yapı nasıl yapabilirim bu ev için ? 3 daire

Sadece sizin evde mi yok? yoksa bölgede mi yok. Sokağınızda varsa dairelere kablo çektirmeniz gerekir. Eğer sokağınızda alt yapı yoksa Türk Telekom ile görüşmeniz lazım.

Çanakkale'de kullanan arkadaşlarım 70mb/20mb değerler alıyorlar TürkNet'te.

Sadece sizin evde mi yok? yoksa bölgede mi yok. Sokağınızda varsa dairelere kablo çektirmeniz gerekir. Eğer sokağınızda alt yapı yoksa Türk Telekom ile görüşmeniz lazım.

Çanakkale'de kullanan arkadaşlarım 70mb/20mb değerler alıyorlar TürkNet'te.
Yeni bina olduğu icinq

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı