Evde telefonum kayboldu

Tuhaf bir soru. Yaşadığın evi bilmediğimiz için nereye bırakmış olabileceğin hakkında fikir veremeyiz.

Bulun demiyorum ki zaten cihazları çekmeceye koydum ondan sonra ortalıktan kayboldu hocam nasıl bulabileceğimi soruyorum.

Bulun demiyorum ki zaten. Cihazları çekmeceye koydum, ondan sonra ortalıktan kayboldu, hocam. Nasıl bulabileceğimi soruyorum.
Ama @Penetrator God halen haklı ki :D
Nasıl ve nereden bilebiliriz?
Eğer cidden bir çözüm önerisi istiyorsan, bu kadar genelleme ile verilebilecek tek şey metal detektörüdür herhalde.

@enes_yldrm_1 Telefondan girip bilgisayara nasıl ulaştınız?

Dalganızı baska yerde gecin hocam.

Buraya konu açacağın kadar evi arayabilirsin. Eğer her yere baktıysan evde bir yerlerde kaybetmediğin sonucu ortaya çıkıyor zaten. Çekmeceden kendi kendine kaybolacak hali yok.

Buraya konu açacağın kadar evi arayabilirsin. Eğer her yere baktıysan evde bir yerlerde kaybetmediğin sonucu ortaya çıkıyor zaten. Çekmeceden kendi kendine kaybolacak hali yok.

He ben aramadım zaten hocam.

He ben aramadım zaten hocam.

Arkadaş o zaman git gün içerisinde dışarda nerede bulunduysan oralara bak. O kadar konu gördüm forumda bu bayağı saçmaydı şimdiye kadar gördüklerim arasında herhalde. Eve belki hırsız girmiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı