Evde telefonum kayboldu

Arkadaş o zaman git gün içerisinde dışarıda nerede bulunduysan oralara bak. O kadar konu gördüm forumda bu bayağı saçmaydı şimdiye kadar gördüklerim arasında herhalde. Eve belki hırsız girmiştir.

Hırsız girse haberim olur ki. Dışarıya zaten cıkmıyorum dogru duzgun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam acilen evden çıkın. Aileni de bir şekilde ikna et. Kara büyü gibi duruyor. Çıkarken bir pirinç al o pirinci Fatiha okuyup suyun içine atıp dibine batana kadar bekle ve suyu evin içine döküp çık. Sonra bir hoca falan bulun (!)

Neyse onu bunu boşver de odan dağınık ise kıyafetlerin altına vs. bak. Ondan sonra yerlere bak. Yatak örtüsü varsa oraya bak. En son çare ailenden biri almıştır ve sana söylemiyordur.

Hocam acilen evden çıkın. Aileni de bir şekilde ikna et. Kara büyü gibi duruyor. Çıkarken bir pirinç al o pirinci Fatiha okuyup suyun içine atıp dibine batana kadar bekle ve suyu evin içine döküp çık. Sonra bir hoca falan bulun (!)

Neyse onu bunu boşver de odan dağınık ise kıyafetlerin altına vs. bak. Ondan sonra yerlere bak. Yatak örtüsü varsa oraya bak. En son çare ailenden biri almıştır ve sana söylemiyordur.
Ama buldukları hocanın gözlerinin mor olması lazım. (!)

Neyse ceplerine falan bak.
Annenize söyleyin bulur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani ciddi ciddi yazmak istiyorumda bir gülme tutmuyor değil her neyse. Telefonunuz açık ise Google'dan telefonumu bul ile telefona ses çaldırtabilir konumu açıksa yerini öğrenebilirsiniz iPhone ise bir çözüm bilmiyorum kullanmadım.

Not:İnternetin açık olması gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı