Evde vücut geliştirme için program önerisi

777846

Centipat
Arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayım boyum 1.85 kilom 93 şu an kilo vermeye çalışıyorum, yediklerime dikkat ediyorum. Yürüyüş falan yapıyorum. Evde 2 tane 5 Kg'lik dumbell var, bunlarla nasıl bir program yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Yani biliyorum tabii ki çok fazla gelişemem bu dumbell yeterli olmayacaktır fakat yine de tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayım boyum 1.85 kilom 93 şu ankilo vermeye çalışıyorum, yediklerime dikkat ediyorum. Yürüyüş falan yapıyorum. Evde 2 tane 5 Kg'lik dumbell var, bunlarla nasıl bir program yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Yani biliyorum tabii ki çok fazla gelişemem bu dumbell yeterli olmayacaktır fakat yine de tavsiyelerinizi bekliyorum.

Güray Hoca'nın videolarını izleyerek programı kendin oluşturabilirsin. YouTube'da var

Arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayım boyum 1.85 kilom 93 şu an kilo vermeye çalışıyorum, yediklerime dikkat ediyorum. Yürüyüş falan yapıyorum. Evde 2 tane 5 Kg'lik dumbell var, bunlarla nasıl bir program yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Nike Training Club yükle. Elindeki aletleri ve amacını girerek program oluştur. Oradan devam et.

Kykda yaşayanların bacak kasları bayağı gelişiyor hocam. Bunu da düşünebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı