Dacre Montgomery'nin fiziğini evde yapmak bence mümkün. Ama 5 kiloluklar uzun vadede yetersiz gelecek. Şınav ve mekikle kütle artırılabilir. Çok zor bir fizik değil bence. Beslenmeyle ulaşılır.
5 kiloları ilerleyen zamanlarda 10 a kadar çıkarabilirim. 1 yıldan sonra salonada giderim. Ama şu an 6 8 ayda düzgün beslenmeyle bunun kadar olmasada buna yakın vücut yapabilirmiyim onu soruyorum
Dacre Montgomery'nin fiziğini evde yapmak bence mümkün. Ama 5 kiloluklar uzun vadede yetersiz gelecek. Şınav ve mekikle kütle artırılabilir. Çok zor bir fizik değil bence. Beslenmeyle ulaşılır.
Ya salon işine hemen başlamak istemiyorum yani bi 10 ay olmasada 6 ay falan alışmak isiyorum vücut geliştirmeye sonrasında istediğimi alabilirsem kesin giderim zaten salona.
Zaten kendi kafama göre yapmayacağım internette baya program ve uygulama tarzı şeyler var. Bir de bu islerle ilgilenen bir arkadaşım var ondanda tavsiye alabilirim. Ve cok büyük bir vücut istemiyorum yani kaslarım belirginleşsin kollarım kalınlaşsın yeter eger bunlar olabilirse salona giderim.