Evde Web Sitesi-Oyun Sunucusu Barındırmak

Burak Keskin

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2013
Mesajlar
61
Yer
Ankara
Herkese Merhaba,
Daha önce bu bölümde miydi başka bölümde miydi tam hatırlamıyorum bir konu vardı. Ev'de Bilgisayarımı sunucu olarak kullanmak isteyenler vardı. Recep Abi bu konuda bir rehber hazırlayacaktı. Eğer hala isteyenler varsa bir tutorial hazırlayabilirim.(Recep Abi Sana Sorun olmazsa.) Evet cevaplarınızı bekliyorum. Herkese İyi Forumlar.
 
İnterneti hızlı olanlar denemek isteyenler olabilir :) Yada bir şebekeye yakınsa özel teklif alabilir böyle birşey düşünecekler.
Emin ol gidip sanal sunucu almak daha avantajlı, fiyat olarak. Onun dışında bağdaştırıcı ve modem ayarlarını yaptıktan sonra ne kalmış ki web sitesi-oyun sunucusu barındırmaya? Dış ip'ni bağdaştırıcıya tanıtmayı bilmen yeterli.
 
Bir aralar bilgisayarlarda Knight Online Private server açanlar vardı 50 100 kişi arasını filan kaldırıyodu :) o zamanlarda böyle fiber, 16 Mbps e kadar filan yok düz 1 Mbps paketleri vardı :) 50 Mbps fiberle rahat kaldırır heralde :)
 
Bilgisayarı sunucu yapabilirsin. Bizim bir arkadaş Silkroad Online private açmıştı 500 kişi rahat kaldırıyodu sanırım player sayısı disk kapasitesiyle alakalı ya da yanlış biliyor olabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı