Evde yapabileceğim en ağır kahve hangisi?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi sosyaller.

Sınav dönemimde uyumadan çalışmam gerekiyor bu yüzden uyku açacak bir kahveye ihtiyacım var ama çok hafif kahveler sevmiyorum sadece su ve kahve olsa da olur ama gece hiç uyutmaması lazım önerilerinizi bekliyorum.

Herkese iyi sosyaller.

Sınav dönemimde uyumadan çalışmam gerekiyor bu yüzden uyku açacak bir kahveye ihtiyacım var ama çok hafif kahveler sevmiyorum sadece su ve kahve olsa da olur ama gece hiç uyutmaması lazım önerilerinizi bekliyorum.

Fazla abartma. Sonuçta kahve içerek vücudunu kandırıyorsun. Sağlığın dersler dahil hiçbir şeyden önemli değil.

Herkese iyi sosyaller.

Dostum sadece 2 3 günlük bir sınav dönemin varsa kahve kullan ama her zaman uykum gelmesin biraz daha uyanık kalmak için kullanacaksan uyarım şudur. %90 reflü başlangıcı olur ayrıca kafein bağımlılığı sebebi ise kafeini beyin kaydediyor bir süre sonra hep aldığın kafein miktarını artırmak zorunda kalıyorsun uyanık kalmak için. Örneğin 1 kaşık senin uykunu engellerken bir sonraki gün 2 3 4 diye gidiyor sağlığına dikkat et böyle bir sorun yaşandığı ve ameliyatlık olduğu için uzunca yazmak istedim

Fazla abartma. Sonuçta kahve içerek vücudunu kandırıyorsun. Sağlığın dersler dahil hiçbir şeyden önemli değil.

Usta böyle bir tarifi kendim hür irademle istedim. Sağlık falan boş iş ben bir an önce kurtulmaya bakıyorum. Daha önce de sağlıkla ilgili bir sorun yaşadım derslerden geri kaldım neredeyse sınıfta kalıyordum. Bu yüzden olabildiğince abartalım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı