Evde yapılacak antrenman önerisi

SadeceBirOyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6650 XT, i3 12100f, 16 GB Ram, 480 GB ssd
Meslek
Yazılım Mühendisliği öğreniyorum.
Yaşadığım bir aksaklıktan dolayı bir süre spor salonuna gitmeyeceğim. Bu süre zarfında, evden çalışma kararı aldım. Herhangi bir ekipmanım yok, bana kol karın ve göğüs bölgesi için yapılabilecek şeyler önerebilir misiniz? Şimdilik 100 mekik 100 şınav deniyorum.

Yaşadığım bir aksaklıktan dolayı bir süre spor salonuna gitmeyeceğim. Bu süre zarfında, evden çalışma kararı aldım. Herhangi bir ekipmanım yok, bana kol karın ve göğüs bölgesi için yapılabilecek şeyler önerebilir misiniz? Şimdilik 100 mekik 100 şınav deniyorum.

Göğüs için push up ve decline push up yapabilirsiniz. Arka kol için diamond push up (yerine bench dips de koyabilirsiniz.) ve kneeling extension yapabilirsiniz. Biceps için su şişeleriyle curl yapabilirsiniz. Karın için Ege Fitness'ın karın rutinlerinden birini uygulayabilirsiniz.

Göğüs için push up ve decline push up yapabilirsiniz. Arka kol için diamond push up (yerine bench dips de koyabilirsiniz.) Ve kneeling extension yapabilirsiniz. Biceps için su şişeleriyle curl yapabilirsiniz. Karın için Ege Fitness'ın karın rutinlerinden birini uygulayabilirsiniz.

Su şişeleriyle curl nasıl oluyor?

Bir de push uplarda çok sıkıntım var. Sebebi ne olabilir? Eskiden 30 tane rahat yapıyordum şimdi 5.de nefessiz kalıyorum.

Su şişeleriyle curl nasıl oluyor?

5L'lik su şişelerini alıp curl yaparak oluyor.

Bir de push uplarda çok sıkıntım var. Sebebi ne olabilir? Eskiden 30 tane rahat yapıyordum şimdi 5.de nefessiz kalıyorum.

Eski gücünüz olmayabilir. Ya da kilo aldıysanız ve gücünüz aynıysa kilonuzu kaldıramıyor olabilirsiniz. Formu eskisine göre daha düzgün yapıyor olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı