Evde yapılan 1 USB girişini 4 USB girişi yapma kablosu

Makaleler
9
Evde uzatma USB kablolarını keserek 4 USB çıkışı yaptım. Çakmakla yakıp birleştirip bantladım. Yeşili yeşile beyazı beyaza siyahı siyaha kırmızıyı kırmızıya. Sizce nasıl?

528938FC-BDCE-4A44-926A-359F45F2D581.jpeg

D3D41555-0295-4FCF-A579-18D48E54A29D.jpeg

Biraz çirkin olmuş sanırım.

Hocam sağlıksız bir yöntem. Bence kullanmayın. Gereğinden fazla yük portlara zarar verebilir. USB Hub'ların yapılış mantığı farklıdır.

Bence işe yaramaz ama düşünce güzel. USB çoğaltıcılarda taktığınız farklı USB'leri ayrı ayrı tanıması için entegreler bulunuyor. Bunu sadece güç dağıtımı için kullanabilirsiniz. Fazla akım çekecek bir şey bağlamadığınız sürece sorunsuz kullanırsınız.

Bence işe yaramaz ama düşünce güzel. USB çoğaltıcılarda taktığınız farklı USB'leri ayrı ayrı tanıması için entegreler bulunuyor. Bunu sadece güç dağıtımı için kullanabilirsiniz.

Klavye mouse takamıyorum aynı anda ama şarj ve klavyeyi takıyorum malum 2 USB girişi var PS4 bu yüzden hem telefonu şarja takıyorum hem klavye hem de kumandayı şarj ediyorum. 1 taşla 3 kuş vuruyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı