Evde yapılan 1 USB girişini 4 USB girişi yapma kablosu

Hocam sağlıksız bir yöntem. Bence kullanmayın. Gereğinden fazla yük portlara zarar verebilir. USB Hub'ların yapılış mantığı farklıdır.
Belki ilerde ekleme olarak, adaptör takviyesi yapabilir.
@Trieetz Bunu sarj etmek için mi kullanıyorsunuz yoksa yoksa USB çoklayıcı olarak mı? Bilgisayara bağladığınızda klavye ve mouse stabil bir şekilde çalıştırabiliyor mu?
Eğer stabil çalışıyorsa verileri ayıracak yere nasıl yaptınız merak ettim.
Bir ara arkadaşımla bunu yapmak istedik. Bu kısımda takıldık.

Son düzenleme:
Klavye mouse takamıyorum aynı anda ama şarj ve klavyeyi takıyorum malum 2 USB girişi var PS4 bu yüzden hem telefonu şarja takıyorum hem klavye hem de kumandayı şarj ediyorum. 1 taşla 3 kuş vuruyorum.
1 taşla 3 kuş vuruyorsun güzel ama 4 tane cihazı aynı anda takarsan erkek kabloyu yakma ihtimalin var. Dikkat etmelisin.

Belki ilerde ekleme olarak, adaptör takviyesi yapabilir.
Hocam ben elektrikçiyim. Çok paralel ve seri devre yaptım. Burada USB port söz konusu. USB 2.0 5V 0.5A , USB 3.0 5V 0.9A verebilir. Dikkatli olmak lazım. Sonuçları ağır olabilir.

Fikir güzel ama uygulayis biraz yanlış.

Şöyle anlatayım, 1 tane USB'yi o kadar çok cogaltirsan, gelen yük artar. Çekeceği voltaj artar. Sıkınti çıkabilir.

Ama elbette köstek yerine destek. Böyle böyle bir şeyler olacak +1.

Hocam ben elektrikçiyim. Çok paralel ve seri devre yaptım. Burada USB port söz konusu. USB 2.0 5V 0.5a, USB 3.0 5V 0.9a verebilir. Dikkatli olmak lazım. Sonuçları ağır olabilir.

Hocam yeniden kesip 2 metrelik USB uzatıcısı yapmak istiyorum iki tane kabloları kesip birleştirerek fikriniz nedir?
Fikir güzel ama uygulayis biraz yanlış.

Şöyle anlatayım, 1 tane USB'yi o kadar çok cogaltirsan, gelen yük artar. Çekeceği voltaj artar. Sıkınti çıkabilir.

Ama elbette köstek yerine destek. Böyle böyle bir şeyler olacak +1.

Hocam merakdan yaptım bu seferde iki uzatıcı yapacağım ama bu uzatıcıları 1 metre 2 metreye kadar getirmek istiyorum.

Hocam yeniden kesip 2 metrelik USB uzatıcısı yapmak istiyorum iki tane kabloları kesip birleştirerek fikriniz nedir?

Hocam uzatma olabilir. Çoklayıcı yapmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı