Evde yapılan spor programı nasıl?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
4 set lateral raise.
4 set biceps curl.
7 set şınav.
Sırt çantasını dambıll gibi kullanarak lateral ve biceps curl yapıyorum, göğüs ve triceps için de 7 set hepsi tükenişe kadar geniş şınav çekeceğim, 3 günde bir başa dönerek. Bu şekilde yeterli kas hasarı verebilir miyim ya da set sayısını arttırmam gerekli mi bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.l

Son düzenleyen: Moderatör:
4 set lateral raise.
4 set biceps curl.
7 set şınav.
Sırt çantasını dambıll gibi kullanarak lateral ve biceps curl yapıyorum, göğüs ve triceps için de 7 set hepsi tükenişe kadar geniş şınav çekeceğim, 3 günde bir başa dönerek. Bu şekilde yeterli kas hasarı verebilir miyim ya da set sayısını arttırmam gerekli mi bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.l
Bir yere kadar tabii ki işe yarayacaktır ama bir süre sonra gereken hasarı veremeyeceksiniz.

4 set lateral raise.
4 set biceps curl.
7 set şınav.
Sırt çantasını dambıll gibi kullanarak lateral ve biceps curl yapıyorum, göğüs ve triceps için de 7 set hepsi tükenişe kadar geniş şınav çekeceğim, 3 günde bir başa dönerek. Bu şekilde yeterli kas hasarı verebilir miyim ya da set sayısını arttırmam gerekli mi bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum. L
Kısıtlı bir çalışma hazırlamışsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıklamada antrenman programı var, videolardan da yararlanabilirsiniz. Düzgün yaparsanız ve mantığını kavrarsanız iyi gelişirsiniz ve uzun süre götürür sizi

Son düzenleme:
4 set lateral raise.
4 set biceps curl.
7 set şınav.
Sırt çantasını dambıll gibi kullanarak lateral ve biceps curl yapıyorum, göğüs ve triceps için de 7 set hepsi tükenişe kadar geniş şınav çekeceğim, 3 günde bir başa dönerek. Bu şekilde yeterli kas hasarı verebilir miyim ya da set sayısını arttırmam gerekli mi bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum. L

Eğer yapabilirseniz ege fitnessın dumbell ile yaptığı antrenmanları deneyebilirsiniz dumbell o kadar pahalı bir şey değil 1000 TL'ye dumbell setı alırsanız daha iyi bir vücüt elde edebilirsiniz üstüne spartacus idmanı yaparsanız tam olur.

4 set lateral raise.
4 set biceps curl.
7 set şınav.
Hipertrofi kas hasarıyla değil mekanik gerilimle olur. Yani hareketin pozitif aşamasında zorlanmaya bağlı yavaşlamayla. Pozitif aşama dediğim mesela şınav çekerken aşağıdan yukarı çıktığın kısım. Olabildiğince kas hasarı vereyim düşüncesiyle çalışma yani. 7 set şınava da gerek yok fazla. Sırtına çanta tak ağırlıklı şınav çek 3-4 set çek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı