Evde yazılım öğrenmek

Aveloox

Hectopat
12. sınıf öğrencisiyim, eğitim hayatıma açık öğretimden devam edeceğimden dolayı bir hayli boş vaktim olacak. Evde yazılım öğrenmek istiyorum. Nereden başlamalıyım? Önerdiğiniz bir kaynak vesaire var mı? YouTube'dan olabilir Udemy'den de olabilir.

12. sınıf öğrencisiyim, eğitim hayatıma açık öğretimden devam edeceğimden dolayı bir hayli boş vaktim olacak. Evde yazılım öğrenmek istiyorum. Nereden başlamalıyım? Önerdiğiniz bir kaynak vesaire var mı? YouTube'dan olabilir Udemy'den de olabilir.

Evde kodlama çalışmak eğer tembel biri isen bir tık zor çok çalışırsan ve kesinlikle İngilizce öğrenirsen (yeri geldi forumlarda konuşmak [git hub vs] yeri geldi kaynaklar için ) yaparsın bol şans! :D

Udemy tavsiye ederim. Çok güzel ücretsiz eğitimler ve yakın çevremde kullanıp memnun olan arkadaşım çok var.

Youtube'den, kitaplardan, udemy'den bir çok bilgiyi ögrenebilirsin lakin asıl sorun bu değil.

1. Öncelikle hangi platformda çalışmak istediğinizi seçmelisin - Android, Windows, iOS, ister mobil, ister masaüstü veya web vb.
  2. 1.'deki seçiminizden sonra, seçiminize en uygun dili seçin.
  3. PROJE YAPIN, Örnegin; Bir Android Projesine nasıl başlayacağınızı, gradle'ın neyle ilgili olduğunu, , API'leri, bir sınıfı bir görünüme bağlamayı, JSON, AsyncTask, Volley veya Retrofit'i, API'leri nasıl kullanacağınızı vb. öğrenebilirsiniz.
Herşey zaman. Ve kararlılık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı