Evde zayıflamak

88 kiloya ulaşmıştım ve artık 2 kat merdiven çıkınca 3. Kat için birkaç dakika oturup dinleniyordum nefesim kesiliyordu. 73'kadar düşmüştüm şimdi okul kapandığından beri tekrar 4KG almışım tekrar başlayacağım diyete. Gerçekten arkadaşın dediği gibi anlarsın.

Spora gidemem veya sabah spor yapamam, çünkü okulum 7'de başlıyor ve akşam 3:50'de bitiyor ve ben eve gidene kadar saat 5'i buluyor.

Kendinize bahane üretmeyin derim. Kosu yapacak kadar da mi vaktiniz olmuyor?

Ağırlık ve kardio antrenmanı yapmadan zayıflaman zor

Aynisini bana fitness hocasi söylemisti. Calisma planim kardiyo ve agirlik üzerine. Göbegi eritmenin en etkili yoluymus

Kendinize bahane üretmeyin derim. Kosu yapacak kadar da mi vaktiniz olmuyor?
Evin içinde dönüp dolaşın, otobüsle geliyorsanız birkaç durak erken inip yürüyün. Okulda öğle arası okul bahçesini turlayın. Akşam yemeğinden sonra 9-10 arası parkta yürüyüş yapın. Her türlü vakit bulunur. Maksat yürekten istemekte.

yaparsın hocam kendine 100 KG - 50 KG Dumble-barbell set alırsın çalışırsın her bölgeni çalıştırırsın tabi GYM aletleri kadar gelişmen zor ama gene de gayet iyi yapılı vücudun olabilir çalıırsan buna ek olarak kardiyonu kendin yapabilirsin dışarı çıkıp koşarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…