Evdeki bilgisayarı VDS yapıp farklı ağdan bağlanmak

Kerküklü

Centipat
Merhaba, evimde 2. bilgisayar var. O bilgisayara VDS için gerekli dosyaları yükledim ve aynı ağda bulunan ana bilgisayarımdan o bilgisayara VDS ile aynı şekilde bağlanabiliyorum ancak farklı ağdakiler bağlanamıyor. Bunun için port açma gibi bir şey veya başka bir şey de olabilir tam bilmiyorum. Başka ağlardan da VDS'e bağlanmak ve VDS'in açtığı oyun sunucularına bağlanmak için ne gerekiyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Türk Telekom'un verdiği tüm modemleri denedim bazılarında bridge sayfası gizli Turkcell'i bilmiyorum dediğiniz doğru olabilir ama ISS'ler port açılmasından rahatsız maalesef Ah Türkiyem...

Türk Telekom'un verdiği tüm modemleri denedim bazılarında bridge sayfası gizli Turkcell'i bilmiyorum dediğiniz doğru olabilir ama ISS'ler port açılmasından rahatsız maalesef Ah Türkiyem...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada port açmamızdan rahatsız olduklarını sanmıyorum, ISS'lerin elinde IP kalmadı artık. Ondan "amaaan son kullanıcı port mu açar" diyip birleştiriyorlar. Yanlış bir yaklaşım olduğu yadsınamaz tabi ki.

Tamamdır, uygula yaptıktan sonra bağlanmayı deneyin hocam. Test etmek için hücresel veriyle hotspot açabilirsiniz.
Direkt oyun içi deneyeyim dedim. Bende gözüken sunucu arkadaşımda gözükmüyor yani olmadı galiba. (MTA)

Direkt oyun içi deneyeyim dedim. Bende gözüken sunucu arkadaşımda gözükmüyor yani olmadı galiba. (MTA)
Şuan arkadaşım ne VDS'e bağlanabiliyor ne de VDS'den açılan oyun sunucusuna. Yardım edebilir misiniz ne yapmam gerek? Türk Telekom.

Sorunum çözülmedi, yardımınızı talep ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…