Merhaba, evimde 2. bilgisayar var. O bilgisayara VDS için gerekli dosyaları yükledim ve aynı ağda bulunan ana bilgisayarımdan o bilgisayara VDS ile aynı şekilde bağlanabiliyorum ancak farklı ağdakiler bağlanamıyor. Bunun için port açma gibi bir şey veya başka bir şey de olabilir tam bilmiyorum. Başka ağlardan da VDS'e bağlanmak ve VDS'in açtığı oyun sunucularına bağlanmak için ne gerekiyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Türk Telekom'un verdiği tüm modemleri denedim bazılarında bridge sayfası gizli Turkcell'i bilmiyorum dediğiniz doğru olabilir ama ISS'ler port açılmasından rahatsız maalesef Ah Türkiyem...
Türk Telekom'un verdiği tüm modemleri denedim bazılarında bridge sayfası gizli Turkcell'i bilmiyorum dediğiniz doğru olabilir ama ISS'ler port açılmasından rahatsız maalesef Ah Türkiyem...
Bu arada port açmamızdan rahatsız olduklarını sanmıyorum, ISS'lerin elinde IP kalmadı artık. Ondan "amaaan son kullanıcı port mu açar" diyip birleştiriyorlar. Yanlış bir yaklaşım olduğu yadsınamaz tabi ki.