Evdeki karıncalardan nasıl kurtulunur?

Yapma bee güzelim karıncalar yuva yapmış 4. kattaki eve ben olsam beslerdim.

Hocam iyi diyorsunuzda mışıl mışıl uyurken üzerinizde gezen karıncalar yüzünden uykunuz mahvolsa nasıl hissederdiniz? Yaklaşık bir ay önce birkaç karınca yüzünden böyle bir deneyim elde ettim. Ayrıca tek tük oldukları sürece sorun değiller ama bizimkiler bir toplantı yaptılar mı esaslı yapıyorlar, adım atamıyoruz

Hocam iyi diyorsunuzda mışıl mışıl uyurken üzerinizde gezen karıncalar yüzünden uykunuz mahvolsa nasıl hissederdiniz? Yaklaşık bir ay önce birkaç karınca yüzünden böyle bir deneyim elde ettim. Ayrıca tek tük oldukları sürece sorun değiller ama bizimkiler bir toplantı yaptılar mı esaslı yapıyorlar, adım atamıyoruz
Teşekkürler, bizde de azaldı sayı garip bir şekilde.

Granülü dökmem üzerinden 3-4 gün geçti. Öncelikle belirtmeliyimki granül gelene kadar evdeki olağandışı olan karınca sayısı epey azaldı, artık duvar köşelerinde tek tük görülüyorlardı. Nedenini bilmiyorum ama sanırsam yuvalarına çekiliyorlar. Ben yine de döktüm granülü ama hiçbir şey olmadı. Herhalde biz granülü dökene kadar kendilerine iyice erzak yaptılar. Yani aylardır çektiğimiz sorun kendiliğinden çözüldü. Granülün tarihi 2026 ya kadar devam ediyor yeniden böyle bir sorun oluşursa tekrardan granülü deneyeceğim ve sonucu buraya belirteceğim. Hepinize teşekkürler.

Öylece kalmış granüller:

Eki Görüntüle 2266389

Adamın karnı tok demek ki takmıyor bile granülü üstünden geçiyor:

Eki Görüntüle 2266393
Hocam fazla bile dökmüşsünüz 2-3 parça alıp gidiyor onlar zaten :=)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı