Evdeki lambayı açıp kapayınca anlık monitörün gitmesi

Zlatan8212

Decapat
Evde salondaki lambayı açıp kapatınca monitörde görüntü 1 sn gidip geliyor. Bunun sebebi sizce nedir? Bu monitöre zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Akım korumalı priz kullanmam sorunu çözer mi ?
Lamba floresan ise acilis aninda starterin yaptigi paraziti engeller. Sorun ondan ise duzelebilir. Tabii once sorunun nedenini bilmek lazim. Onceki sorunun yaniti nedir? Monitor modeli nedir ve kac yildir kullaniliyor?

Son düzenleme:
Lamba floresan ise acilis aninda starterin yaptigi paraziti engeller. Sorun ondan ise duzelebilir. Tabii once sorunun nedeninin bilmek lazim. Onceki sorunun yaniti nedir? Monitor modeli nedir ve kac yildir kullaniliyor?
Lamba floresan. Monitör Samsung LC24F396FHMXUF 23,5. Alalı 7 ay oldu.
Çok bir bilgim yok fakat bilgisayarında fast starter özelliği varsa yüksek akım çeker buda voltaj düşüklüğü varsa monitörede yansır.
Fast starter özelliği olup olmadığını bilmiyorum hatta ilk defa duyuyorum. Fast starter nedir ?

Lamba floresan. Monitör Samsung LC24F396FHMXUF 23,5. Alalı 7 ay oldu.

Fast starter özelliği olup olmadığını bilmiyorum hatta ilk defa duyuyorum. Fast starter nedir ?
Bilgisayar normalinden fazla akım çeker ve hatta bazı parçaların akımlarını azaltıp bilgisayarın daha hızlı açılmasını sağlar sistem özelliklerini özelliklede anakartını yazarsan cevaplamaya çalışırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı