Evden bilgisayar ile para kazanılabilir mi?

ZenginMahmut

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Lise 1'e giden bir gencim ve evde oturup oyun oynamak yerine bu zamanımı para kazanmaya harcamak istiyorum. Yazları çalışıyorum ama kışları da evde bir şeyler yapmak istiyorum. Bilgisayardan ne yapabilirim? Önerileriniz için sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
3D modelleme yapıp bazı sitelerde dizi/film figürleri olarak satabilirsin, NFT satabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorsunuz hocam teknoloji çağına giriyoruz. Metaverse'ler, Nft'ler Bitcoin'ler ve 3D modeller ile evden para kazanabilmek mümkün ama böyle ortamlarda dikkat edin Bitcoin her zaman kazandırmıyor aynı olay ise nft de sattığınız değerli bir şey olması için geçerli. Nft zordur yalnız, dolarları havada uçurmanız lazım. Yazılım ve kodlama ile de oyunlar ve uygulamalar yaparak para kazanabilirsiniz.

Biliyorsunuz hocam teknoloji çağına giriyoruz. Metaverse'ler, Nft'ler Bitcoin'ler ve 3D modeller ile evden para kazanabilmek mümkün ama böyle ortamlarda dikkat edin Bitcoin her zaman kazandırmıyor aynı olay ise nft de sattığınız değerli bir şey olması için geçerli. Nft zordur yalnız, dolarları havada uçurmanız lazım. Yazılım ve kodlama ile de oyunlar ve uygulamalar yaparak para kazanabilirsiniz.

Hocam 3D modelleme arkadaşım bahsetmişti nasıl başlayabilirim ne yapabilirim açıklayabilir misiniz?

Hocam 3D modelleme arkadaşım bahsetmişti nasıl başlayabilirim ne yapabilirim açıklayabilir misiniz?

Belirli programlar ve kurslar var sizin seçiminize kalan bir şey. Eğer hemen başlamak isterseniz Udemy adlı programa bir bakabilirsiniz yok eğer öğrenerek gitmek isterseniz internette kurslar var araştırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı