- Makaleler
- 6
Fake. Dirsek teması yok.
Fake. Dirsek teması yok.
Çok düşüncelidir patronlar.Arkadaşımı işten çıkarmışlar hasta olmasın diye.
Buyrun, gelin ama Gecenin Gölgesi orada buldu beni. Bir de "Enes Abi" diye mesaj atmış, aramızda 1-2 yaş oynar. Instagram adresim, kullanıcı adım ile aynı. Güzel bir gece geçirmek için yazabilirsinizAman diyeyim hocam, aklınca bana laf soktuğunu zanneden veletlerden geçilmiyor. Banım kalksa bile geri dönmeyi düşünmüyorum. Tatilimi geçirebileceğim çok daha iyi yerler biliyorum. SDN Forumu merak ettim şimdi.
Ben Youtuber olduğum için zaten evden çalışıyordumVirüse karşı kendimizi yalıtmamız ve evde çalışmamız söyleniyor. Ünlülere bakarsak, hepimiz eve kapanabiliyoruz. Farklı farklı sektörler var, kimisinde ise mecburen sahada çalışmak gerekiyor. Sizin işinizde durum nasıl?
jtoptog siz misiniz DA forumda? Konu fazla komikti ama.Hocam hiç sorma, Gamepower PSU güvenilirlik konusundan uçurulduk. Zaten çok memnun değildim. İyi oldu diyebiliriz.
Bendim hocam da tüm mesajları silmişler. O kadar mobilden yazmıştım hepsinijtoptog siz misiniz DA forumda? Konu fazla komikti ama.Yakında James Eşşeğin PSU'su çıkar onu da savunurlar.
Hocam geccenin.gozleri bana bulaşmadı hiç. O yüzden ben sessiz sedasız onu gördüğüm, hissettiğim yerlerden sıvışıyorum.Buyrun, gelin ama Gecenin Gölgesi orada buldu beni. Bir de "Enes Abi" diye mesaj atmış, aramızda 1-2 yaş oynar. Instagram adresim, kullanıcı adım ile aynı. Güzel bir gece geçirmek için yazabilirsiniz![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.