Evden gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok

Konu 10 Haziran’da açılmış ancak buram buram troll bir konu olduğu belli. Daha önceden de “İdrar kokusu neden güzel kokar”, “ASMR Ambiyans sesleri sizleri de rahatlatıyor mu” başlıklı saçma sapan konular açılmış. Belirttiğiniz herhangi bir engelde yok. Babanız aldığınız her şeye karışıyormuş dediğinize göre. Açtığınız konularda sürekli öneri istemişsiniz.
Milletin öneri için açtığı konudan size ne? Troll deyip geçemezsiniz, herkes senin gibi güllük gülistanlık yaşamıyor, haddinizi bilmelisiniz. İnsanlar 19 yaşında kendi parası ile bile birşeyler alamayacak birşeyler yapamayacak mı? Sen yemek yemek su içmek dışında kendine harcama veya bakım yapmıyorsun da insanların babasının ona yaptığı baskıyı ve ettiği lafları açtığı öneri konularına bakarak otu boku aldığı ve bütçesini saçma şeylere harcadığına nasıl yıkabiliyorsun? Çok boş konuşmuşsunuz, her konuya yazı yazıp en azından insanları rahatsız etmenize gerek yok. Bilmem kaç bib mesaj sayısı görünsün diye mi yapıyorsunuz anlamak zor.

Milletin öneri için açtığı konudan size ne? Troll deyip geçemezsiniz, herkes senin gibi güllük gülistanlık yaşamıyor, haddinizi bilmelisiniz. İnsanlar 19 yaşında kendi parası ile bile birşeyler alamayacak birşeyler yapamayacak mı? Sen yemek yemek su içmek dışında kendine harcama veya bakım yapmıyorsun da insanların babasının ona yaptığı baskıyı ve ettiği lafları açtığı öneri konularına bakarak otu boku aldığı ve bütçesini saçma şeylere harcadığına nasıl yıkabiliyorsun? Çok boş konuşmuşsunuz, her konuya yazı yazıp en azından insanları rahatsız etmenize gerek yok. Bilmem kaç bib mesaj sayısı görünsün diye mi yapıyorsunuz anlamak zor.
İnsanlar adam gibi birşey soruyor ise ya adam gibi yardımcı olunuz yada hiç cevap yazmayınız.

İnsanlar adam gibi birşey soruyor ise ya adam gibi yardımcı olunuz yada hiç cevap yazmayınız.
Ben fikrimi belirttim. Önerileri bir yana bırakıyorum. Açtığı bir sürü saçma konu var. Eğer gerçekten böyle bir dönemden geçtiyse geçmiş olsun diyorum. Umarım şu an istediği yerdedir. Fakat ben yine de idrar kokusu neden güzeldir başlıklı konu açan birisinin mesajlarına güvenemiyorum.

Ben fikrimi belirttim. Önerileri bir yana bırakıyorum. Açtığı bir sürü saçma konu var. Eğer gerçekten böyle bir dönemden geçtiyse geçmiş olsun diyorum. Umarım şu an istediği yerdedir. Fakat ben yine de idrar kokusu neden güzeldir başlıklı konu açan birisinin mesajlarına güvenemiyorum.
Fakat yine de hocam baskı yüzünden şikayet eden troll olduğuna emin bile olduğunuz bir insana gelip sizin de kolpa damgası vurmanızın yakışı kalır bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar hassas olabilecek konulara dikkat edilmeli diye düşünüyorum. Bir tık gereksiz triggerlanıyorum böyle muhabbetlerde fakat her halükarda dikkat etmekde fayda vardır bence, insanlar türlü türlü durumdan geçebiliyor. Vaktiniz için sağolun hocam.

Sonradan döneceğin kapıyı çarpmayacaksın dostum. Umarım her şey yolundadır ama önerim her zaman itidalli ol. Bu sana çok şey kazandıracaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı