Evden iş yerindeki PC'ye nasıl bağlanılmalı?

mSarioglu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Evden ofisteki bilgisayarıma bağlanmak istiyorum. Ofisteki bilgisayar ana makine olduğu için TeamViewer gibi uygulamalar ile bağlanabiliyorum, ancak benim istediğim Windows uzak masaüstü ile bağlanmak. Programlar çok sağlıklı olmuyor, bunun için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. PC'den PC'ye bağlanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Evden ofisteki bilgisayarıma bağlanmak istiyorum. Ofisteki bilgisayar ana makine olduğu için TeamViewer gibi uygulamalar ile bağlanabiliyorum, ancak benim istediğim Windows uzak masaüstü ile bağlanmak. Programlar çok sağlıklı olmuyor, bunun için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. PC'den PC'ye bağlanacağım.
AnyDesk i denedin mi hocam hiç proglamlar sağlıklı olmuyor dedin ama aklıma tek gelen bu

Eski çalıştığım ofiste hangi bilgisayarda ne yapılsa, ne dosya aktarılsa diğer bilgisayarlarda da aynı dosya konumunda görülebiliyordu harika bir server sistemi vardı. Sanırım böyle bir şey arıyorsunuz. Onun için hatırladığım kadarıyla iş yerindeki müdür server ağına tüm bilgisayarların kablolu olarak bağlı olduğundan vs. bahsetmişti.

RDC için RDP'nin ofis sınırınızda tünellenmesi gerekli: IP protokolü no 47, GRE (Dikkat TCP port 47 değil).
Ardından RDP'nin istemciden (ev) gönderdği TCP ve UDP 3389 numaralı portların, bunları dinleyen yani bağlanılmak istenen bilgisayara (ofisteki ilgili bilgisayar, hedef, uzak masaüstü sunucusu), aynı (tercih edilmez) ya da başka port ile yönlendirilmesi gerekli.
Hedef bilgisayardaki RDC sunucusu da bu portları dinlemeye ayarlanmalı.

Son düzenleme:
Merhaba,

Teamviewer gibi programlardan oluyor.

Merhabalar değerli yorumlarınız için çok teşekkürler, Program çok işimi görmüyor teamviewer,anydesk,alpemix vb. bir çok programı denedim ben windows uzak masaüstü ile bağlanmak istiyorum bunun için bu işleri yapan biri varmi yoksada yardımcı olabilecek varmı diye sormak istedim çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
@denizbaranseker0 @adnevruz @cafyon @Vio @Hikmtdmr @Milancoss

Technopat Haberler

Geri
Yukarı