Evden mümkün olduğunca nasıl uzak durabilirim?

Hiçbirini sevmiyorum bezdim artık az önce sinirden kapının camını kırdım birtarafıma bir şey olmadı. Babam desen odama karışır orama karışır burama annem de öyle. Abimi zaten saymıyorum ya gelmişler üzerimi eleştiryorlar. Çok pismişim öyle de böyle de sinirlendim attım yumruğu cama. Gerçekten bıktım. Dershaneye yazdırdı zaten böyle psikolojik sebeplerden ötürü anlamıyorum. Bırakacağım sanırsam. Hem alsınlar 25 binlırasını bir yerlerine çalarlar o kadar değerim yok ya. Arkadaşımda yok olsa da zaten bunların benzerlerini yaşıyorum. Tek daha iyiymiş evden mümkün olduğunca nasıl uzak durabilirim bir tek MediaMarkt var orada da PC bakıyorum sonra bunlar arıyor işte biliyorum zayıf olduğum için bunları yapıyorlar. Yahu kimseye zararım yok. Okulda da benzerlerini yaşıyorum. 1 sene kaldı zaten okula da gerçi.

Aile arandaki samimiyetini bilemem, ama annen ve baban sana değer vermese seni umursayacaklarını hiç sanmıyorum. Onlar ailesinden böyle gördüyse onlarada hak veriyorum. Herkes sevgisini gösteremez. Biraz konuşmaya anlaşmaya çalış. Rahatsız olduğun yerleri anlat. Uzun bir süre içinde kanser olacağına 1 gün açık konuş mert olsun.

Yaşın büyüdükçe bu durumlar azalır muhtemelen.
Bu durum sadece senin ailende değil birçok ailede böyle
Ailenle düzgün bir üslupla konuş ve neden böyle yaptıklarını sor.
Çok da kafana takma zamanla düzelecektir.

Hiçbirini sevmiyorum bezdim artık az önce sinirden kapının camını kırdım birtarafıma bir şey olmadı. Babam desen odama karışır orama karışır burama annem de öyle. Abimi zaten saymıyorum ya gelmişler üzerimi eleştiryorlar. Çok pismişim öyle de böyle de sinirlendim attım yumruğu cama. Gerçekten bıktım. Dershaneye yazdırdı zaten böyle psikolojik sebeplerden ötürü anlamıyorum. Bırakacağım sanırsam. Hem alsınlar 25 binlırasını bir yerlerine çalarlar o kadar değerim yok ya. Arkadaşımda yok olsa da zaten bunların benzerlerini yaşıyorum. Tek daha iyiymiş evden mümkün olduğunca nasıl uzak durabilirim bir tek MediaMarkt var orada da PC bakıyorum sonra bunlar arıyor işte biliyorum zayıf olduğum için bunları yapıyorlar. Yahu kimseye zararım yok. Okulda da benzerlerini yaşıyorum. 1 sene kaldı zaten okula da gerçi.
Yaşın veya eğitim durumun hakkında bilgim yok fakat ben de lisede benzer bir durumdan muzdarip yaşıyordum. Ne okulda ne de arkadaş ortamında anlaşamıyordum. Bütün bunlardan uzak durmanın çözümü bence bir hobi edinmen. Sevdiğin bir alanda kitaplar okuyabilir ya da eğer bisikletin varsa kafanı dinlemek adına uzak bir yerlere kısa bir süreliğine gidebilirsin. Aile konusunda ne yazık ki Türk halkı olarak aile eğitiminden uzak bir toplumuz, dolayısıyla ailenle otur konuş gibi vasat tavsiyeleri vermek istemiyorum. Kendine zarar vermeyeceğin şekilde evden bir iki saatliğine bir sahil kenarına, o da yoksa havadar bir alanda biraz oturup düşünebilirsin. Geneli itibariyle zor bir durum, haklısın.

Bu nasıl bir konu? Spora gidin bari kendinizi geliştirirsiniz.

Hocam, arkadaş üzülmüş sinirlenmiş içini buraya dökmek istemiş, sanane nasıl konuysa öyle konu cevap ver çık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı