Eve gelen internet kablosu yıprandı

sadocanbaba

Centipat
Daha fazla  
Modeme gelen sarı kablo bayağı ezilip bükülmüş ve Ethernet taktığım zaman bilgisayar kasasının Ethernet taktığım yeri kırmızı yanıyor. Fakat Wi-Fi güçlendiriciye Ethernet taktığım zaman yeşil yanıyor.

IMG_20250804_132241.jpg

Modeme gelen sarı kablo bayağı ezilip bükülmüş ve Ethernet taktığım zaman bilgisayar kasasının Ethernet taktığım yeri kırmızı yanıyor. Fakat Wi-Fi güçlendiriciye Ethernet taktığım zaman yeşil yanıyor.

Eki Görüntüle 2557410
Altyapı fttb mi yoksa ftth mı? Yani GPon cihazı da varsa, aradaki kabloyu değiştirebilirsiniz memnun değilseniz. Çalışıyorsa, görsel olarak dıştan sorun olacak kadar kötü gözükmüyor.

Görseldekine bakarak konuşuyorum, bir şey olmaz.
Yani internette hiçbir sorun yok cs de 50 ping den yukarı çıkmıyor fakat ethernet girişinin kırmızı yanması beni şüphelendirdi.

Altyapı fttb mi yoksa ftth mı? Yani GPon cihazı da varsa, aradaki kabloyu değiştirebilirsiniz memnun değilseniz. Çalışıyorsa, görsel olarak dıştan sorun olacak kadar kötü gözükmüyor.
Fttb herhalde fiber kablo geçmiyor normal 2.4ghz ama 5Ghz destek var. Ama fiber altyapı var binada.

Yani internette hiçbir sorun yok CS de 50 pingden yukarı çıkmıyor fakat Ethernet girişinin kırmızı yanması beni şüphelendirdi.

FTTB herhalde fiber kablo geçmiyor normal 2.4GHz ama 5GHz destek var. Ama fiber altyapı var binada.

O kadar sorun etmez ama az internet veriyorsa kabloyu değiştirebilirsiniz.

Yani internette hiçbir sorun yok cs de 50 ping den yukarı çıkmıyor fakat ethernet girişinin kırmızı yanması beni şüphelendirdi.

Fttb herhalde fiber kablo geçmiyor normal 2.4ghz ama 5Ghz destek var. Ama fiber altyapı var binada.
Kırmızısı falan önemli değil, eksik kopmuş kablo olsa çalışmazdı zaten. Hızınız tamsa, kopma yoksa sorun yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı